Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Електролизера на Pelo
miromad:
Благодаря за отговора.
disela:
Здравей, ще покажеш ли самият дизайн, как е зглобено?
момчо:
може би имаме още един неофициален Пенсионер?
колега, мисля че не е нужно да се влага повече ирония в едно такова изявление след случаят с zero_coolnasa. да произвеждаш 2 литра в минута с 9 ламела, може да се нарече не постижение, а ЧУДО. но по-чудесно ще е да се докаже капажитета, понеже такива изявления може да се побликуват всяка седмица във форума, и само да размътват водицата.
надявам се идеалистите който говореха за СПОДЕЛЯНЕ на такъв вид информация с "човечеството" ще имат достатъчно материал да си начешат езицие. в това число и аз, зависи от коя страна на линията на идеализма гледате. Това което каза колегата НРГ е много правилно. може да се промени ВСИЧКО.
от 24-ти не е побликувано нищо. както се казва "всяко чудо за три дни".
pelo:
Колеги, нека не бързаме с хапливите забележки! И без това отдавна имам чувството че тук има доста хора които само приказват!
Казах че ще отговоря на всички въпроси и го правя-разбира се когато имам време!
Преди малко правих и снимки, сега ще ги кача! Има въпроси , които показват че не четете внимателно!!!
Никъде не съм казал че работя с 9 ламела - да, единият електролизер е такъв , но съм написал ясно - електролизерите са два ! Предполагах, че ще се сетите че това е пълна репликация на американските планове, с изключение на размера! Написах , че се мъча да направя печка : и засега повтарям почти всичко описано в плановете на американците.
Написах и че нямам къде да работя, досега работех в кухнята ....но сами се сещате че няма кой да ме търпи!
Така че, ако има въпроси ще отговоря ! Като купя всички допълнителни неща, направя всички защити , които съм предвидил( последния път водната ми преграда щеше да ме оглуши) и зглобя всичко - веднага ще го покажа !
pelo:
Ето и снимките !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия