Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (64/629) > >>

coke2k:
Здравейте, вижте по руските форуми се получи връзка със самия  Капанадзе и всичко е на ниво въпроси и отговори:
http://new-energy.es/forum/showthread.php?p=2256#post2256
http://next-energy.2x2forum.ru/forum-f1/tema-t22-700.htm#8008
Предполагам ще е много интересно.

Поздрави на всички

mito_kupona:
Здравейте! На един руски форум Тариел Капанадзе отговаря на въпроси он лайн. Първо, никой не е сигурен, че това е той, защото всеки може да се представи за него. Второ, Капанадзе няма интерес да разкрива тайните си на никой, логично. Трето, бъдете сигурни, че той следи всички руски форуми и, ако е забелязал,  че някой се доближава до неговото откритие, се появява на този форум, за да внесе дезинформация, ако това наистина е той. Пак повтарям, той няма интерес да разкрива тайните си на никой. Това е моето мнение. ПОЗДРАВИ!!! http://new-energy.es/forum/showthread.php?t=54&page=3

Savana:
Здравейте,
Защо изобретатели навеждат на мисълта че са открили нещо а после ....се дръпват. Това е изумително плитка политика, след  такова поведение на някого естествено е да си помисли човек че той изобретателят или е шашмаджия или е натиснат от представители на  световната конспирация.
И какво става с безсънните нощи и горещи дискусии на такива като нас. Та ние понякога даже се и изпокарваме всуе.
Не робуваме ли на  прекомерното си доверие в някой на когото  след три встъпителни поста с голяма "новина вътре" се измята и най безотговорно си отива.  Както  с някой непознат в нощният влак който не му се спи и търси да си намери събеседник.
Ако има световна конспирация  защо  тогава  все пак  например никой не укрива че примерно руснак е подкарал  пентиума си на 6.5 Гхц .
Не казвам че няма конспирация  но според мен един изобретател трябва да търси  начини да разгласи  постижението си не да   се изхвърли и после да  не се показва  никъде.
До сега  от всички които аз съм консултирал изобретатели само Валери Иванов и Бедини са   наясно че Интернет ще спомогне за   работа им -  всички други и Йълдъз и Д-р Шварц, и Моле Трап, и Шон Маккарти от Стеорн, и  австралийския екип  не искат повече от това да се чуе за тяхната работа и да се изнамери някой да им влезе в клиентските листи.
Световна коспирация може и да има може и да няма не зная  не споря но ако нещо си става  кой ще спре развитието  Нали и с Пантон стана така.Верно съдиха го за това че  известяването на изобретението му довело до пропуснати ползи на  петролна  фирма но ако той имаше парите и адвокатите наосъдилите го  по скоро нямаше да влезе в затвора.
Как мислите    какво бихте казали по тези въпроси.
РАзберете за мен човек  създал нещо не би   отказал  неговото  постижение да умре.. и напротив човек който не е създал нещо  не би се втурнал да обяснява че ето на интернета  е добра платформа за  известяване  защото де факто той няма какво да известява както стана с  магнитния мотор на  французина  Майк Брадли
Чудеса няма  Това и автора на ИНКОМП го каза но ако нещо  е добро   и дойде на време,  нима това не е цяло чудо. И още нещо аз имам писма от хора интересуващи се от внедряване на ИНКОМП но ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СТАВАТ  ИЗВЕСТНИ. сигурно това е нормално
  но точно такива могат  да оживят   или да умъртвят  дадена  идея  система конструкция.
Бъдещето на ИНКОМП зависи сега само и точно от такива хора защото в тях са парите власта и менъджмънта.  Схващате ли  къде е уловката и кое ние  наричаме  световна конспирация.

mito_kupona:
Здравейте! Според мен всичко това е за заблуда, няма никаква логика Тариел да си разкрива секретите или си прави реклама. Съвет от мен вярвайте на собственните си експерименти и интуиция и вървете напред. :) ПОЗДРАВИ!!!

viper:
Искрата ,според мен задължително трябва да я има. Не че ,ако я няма, няма да е по добре де. Представете си какви радиосмущения предизвиква, и как ще се отразява на околните телевизори и радио апарати. ;D Представете си какъв широкоспектърен радио предавател е )))). И как ще, изреве някой късовълновик в околията на 200кХц като работи, а и на кратните честоти. ;D.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия