Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
технократ:
epwpixieq-1 Да трябва идейна насока и експерименти. Ето един начин чрез такъв резонанс на трептящ кръг, да се улавят електромагнитните вълни със дължина по голяма от размера на трептящият кръг. Сега дали това е процес на резонанс, би трябвало да е, или няма друго обяснение за сега, как е възможно една вълна да се погълне изцяло от антена с по малка дължина от дължината на вълната. Аз не съм толкова навътре със радиотехниката, ма затова е и форумът, в него трябва да има добри радиотехници та те да се изкажат как може да се направи такъв резонансен кръг, който да поглъща без остатък цялата вълна която прихваща.
VITAN:
--- Цитат на: технократ в Юни 16, 2020, 08:54:44 pm ---...как е възможно една вълна да се погълне изцяло от антена с по малка дължина от дължината на вълната.
--- Край на цитат ---
Мъка, мъка. Донякъде с "удължаваща" бобина.
--- Цитат на: технократ в Юни 16, 2020, 08:54:44 pm ---.....как може да се направи такъв резонансен кръг, който да поглъща без остатък цялата вълна която прихваща.
--- Край на цитат ---
Резонансният кръг като цяло си е сам за себе си. Става дума за съгласуване с антената и следващото стъпало.
Кто цяло от йоносферата няма какво да източите, нито от нейните бури. Сложете една малка перка и ще получите хиляди пъти повече. Освен, ако не строите колосални по размер съоръжения.
mito_kupona:
epwpixieq-1 Това, че трудно се намира или изобщо не се намира информация за случая с електромобила на Дженерал Мотърс, който Тесла е захранил със своето устройство, не означава, че това е измислица. Аз не знам Тесла да е писал за това. Информацията идва от свидетелите на събитието, а не от Тесла. Такова събитие е имало и това е безспорен факт. Преди време бях попаднал на такава информация и даже бяха конкретизирани точно, какви радио лампи е купил Тесла от местния магазин, които е използвал за устройството, но не си направих труда да го съхраня.
Много от нещата, които Тесла е писал е унищожил лично той преди да умре, а каквото е останало и е застрашавало интересите на петролната и енергиината мафия, е прибрано от ФБР и КГБ или обратното от КГБ и ФБР.....
VITAN:
От ЦРУ / ФБР.
И се знае колко страници.
Защото остатъка е даден на племенника му и от там отива в ръцете на Сърбия, а сега са в сръбски музей.
Останалото не е нищо супер-пупер секретно.
По никой начин.
mito_kupona:
Споменах КГБ, защото има сведения, че племенника на Тесла е бил агент на КГБ. Даже има и версия, че КГБ, са го ликвидирали, но има и версия, че ЦРУ, са го ликвидирали заради експеримента „Филаделфия“,защото се е отказал да участва, заради смъртта на много от моряците на кораба, а е знаел твърде много. Не знам дали някоя от тези версии е истина или не, но той е бил на над 80 години, може да е починал от естествеа смърт. Ако искате можем да пишем на музея на Тесла в Сърбия и да питаме, дали е имало такъв експеримент с електромобила на Дженерал Мотърс, те знаят всичко за Тесла по-добре от всеки друг.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия