Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
montanar:
Не че съм голям електрончик или разбирач нооооо попрелистих темата и ми направи впечатление че.....
Разтягат се една камара схемички.
Умуват се всякакви варианти.
Изказават се всякакви мнения.
Полемичи се.
Демагогията е пълен защквар.
Софистиката е на високо ниво.
Логика нещо няма .......
Обосновка 0
Но да оставим тия неща.....
Нямам нерви да прелиствам цялата тема ма пне до де стигнах не видях никой ама никой да седне да слепи некоя схемка ...... да намота некоя бобинка ..... За работещо устройство да не говорим ...... поне некое ментенце да имаше ..... то и това няма .......
Мамка му аз че не съм факир електрончик такава схема ш я наплювам за два часа барабар с ецването на платката ........
Какви извoди би си извадил някой нов който попадне в темата?
Ние де си киснем тук знаем каква идиотщина е цялата тази дъндания но поне едно ментенце спретнете - да има някаква интрига...... имаме особи способни и доказали е добре се справят с ментосването.
ventsy74:
Van
Какво точно казваш къде да се върже грец?
Мислиш ли, че един грец на трептящия кръг няма да наруши резонанса?
Монтанаре досаден си, Пиши си там по черни зелени материй дупки тем подобни, не пречи поне във важните теми.
montanar:
--- Цитат ---асиметричен кондензатор
--- Край на цитат ---
Ко е туй нещо Ванчо?!
Да не е такова нещо https://youtu.be/lS2eDwZGmPk
mito_kupona:
Всичко от Руслан Калабухов е фейк, доказано, имаше клип за разобличаване на един човек който беше купил от него едно устройство и не работеше. На демонстрацията в Руслан е работело, но когато плаща за него 5000 евро и го занася у дома си, устройството не работи. Човека се потруди да разбере как Руслан прави фокуса и се оказа, че заедно с кабела за заземлението е имало много тънка медна изолирана жичка по, която Руслан е пускал фаза.
Така, че не се занимавайте с Руслан, всичко е лъжа и измама. И е най-добре администраторите да изтрият всичко по темата Руслан, за да не се заблуждават хората.
На Капанадзе патентите четете и блок схемата, там е написано всичко, да с недомлъвки, някои от блоковете са със странни имена, но всичко е там.
ventsy74:
Според вас, възможно ли е блоковата схема от патента да е заблуждаваща? Имам предвид двете бобини(намотки). Мисля, че трябва да има и трета. Капана не говори със сложни думи (стояща въпна, градиент, вълнов резонанс, и т.д.Не отричам геният му, просто си мисля, че нещата са толкова прости, че биха предизвикали усмивка и пляскане по челото в стил "как не се сетих". Капата говори единствено за резонанс (держите резонанс и все будет работает). Как да държим обаче резонанс без да го нарушаваме? Тук е разковничето. Аз бих го нарекъл "насилствен резонанс". В главата ми се върти една проста схема даже принципа ви го публикувах в една подобна схема за Тесла на 50хц. След 7-8 дена като се прибера (ако се прибера) 😉 ще я пробвам и ако е рекъл бог ще я имат всички. Пожелайте ми успех.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия