Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Pegas:
--- Цитат на: van в Август 15, 2019, 04:07:13 am ---трета графика
--- Край на цитат ---
иНТЕРЕСНО НА ТРЕТАТА СХЕМА- ВЪЛНАТА РАСТЕ НА ВСЯКА СИНУСУИДА ?!СКАЛАР??ОТ ДЕ ИДЕ СЕТО?
dmitarp:
Че Капанандзе е луд, луд е, но неговите последователи са два пъти по луди.
mito_kupona:
В Грузия има поне 200 такива устройства които работят от години, но никой не е луд да се „осветява“, по понятни причини, злоба, завист и невежество от страна на матряла. Може да има и в България.....
Капанадзе не е луд, той е гении на нашето време, луди са дребните душици, заровили се в черупките си и бълващи само злоба и ненавист, към този велик човек, защото с малкото „сиво“, което имат не могат да осъзнаят, какво епохално откритие е това, което ще промени света из основи. Най-важното на това изобретение е, че ако се внедри навсякъде ще живеем ние, децата ни, внуците ни и техните деца и внуци на една чиста планета.
Като нямате какво да кажете по темата, защо тролите, комплекси ли избивате или ви плащат за това?
dmitarp:
Не ми плащат, комплекси сигурно имам но със сигурност не в тази посока . В Грузия може и да има не 200 а 2000 установки, но няма нито едно доказателство, че те работят. И аз искам да живея на чиста планета но едва ли Капанандзе ще помогне за това.
mito_kupona:
Горният ми пост не е насочен персонално към никой и нищо лично.
При най-малък опит за някакъв конструктивен диалог по темата, веднага се намесват невярващите, за да повторят още един път, че според тях „такова животно нема“. Ние другите това го знаем, няма нужда да го повтаряте 1000 пъти, разбрали сме го, и няма нужда темата да се пълни с глупости. По-добре не пишете в тази тема, а когато някой покаже работещо устройство ще търсим и вашето мнение. Ами то затова форума заприлича на говорилня и много качествени хора спряха да пишат тук. Толкова ли е трудно.....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия