Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (489/629) > >>

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 15, 2019, 09:36:11 am ---Пълни глупости! Ако крада, значи прескачам електромера! А това е лесно установимо. Тогава Капанадзе защо не се разкачи от ел. снабдяване и да си кара на батерийка? Значи на ELPUNTO трябва да му разкажат играта защото лятната консумация клони към нула!

--- Край на цитат ---

Радико:

--- Цитат ---  В България по закона за енергетиката ти нямаш право да притежаваш или продаваш БТГ камо ли да го ползваш макар и само за самозадоволяване.   
--- Край на цитат ---
Мисля че тази глупост е достойна да се бори за първо място по глупавост във форума. Май само едно две изказвания на Монтанар могат да се конкурират с нея ама много слабо. Във коя година живееш бе van това е било така по времето на Вълко Червенков. Сега Електроразпределителните дружества са ЧАСТНИ Забрави ли случая наскоро когато една женица СОБСТВЕНИК на БТГ се опита да купи ЧЕЗ. А и би ли ми пояснил как така са го глобили  300 ДОЛАРА той Капанадзе да не живее случайно в щатите. Нещо ми е убягнал този факт.

juliang:
Чакам и Ван да дефинира "БТГ" и как енергото ще определи кое е такова устройство. Щото фотоволтаика е БТГ. Метановия реактор, който произвежда газ също.

Михаил Кузмов:
Става въпрос за грузински долари

ventsy74:
Тия грузински долари треба да са отскоро май.Да не са с образа на Саркашвили на тях?Питам щот довчера бяха в грузинзки лари. И те така те.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия