Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
mito_kupona:
Здравейте! За да проверя, това което ме посъветва колегата - varvarin - подадох на транзисторите синус от един малък понижаващ
мрежов траф, ефекта е същия, при подаване на искрата консумацията пада с около 600ма. Осцилоскопа ми е много близко до високоволтовия генератор и мисля, че затова се получават тия кракозябри на екрана. Отговарям на въпросите на колегата madsat, напрежението на товара (лампата) преди включване на ВН е около 4в, а след това 12в, честотата на високочестотния генератор е 17,25 кHz, кондезаторите, са 2200mf, първия път не се получи, защото феритите бяха различни, а тия сега, са еднакви черни ф25мм, намотките за синуса, са две навити по цялата дължина, със среден извод на всяка - дефакто две намотки една до друга, но трябва при свързване да се синхронизират фазите. ПОЗДРАВИ И УСПЕХИ!!!
teofilius:
Здравейте! Аз също постигнах частичен успех. Намаляване на входната мощност и увеличаване на изходната. Ключовото всъщност се оказва че първия ред бобина за високоволтовото напрежение и подаване на искрата трябва да е бифилярна. По друг начин не става. Както казва Мито Купона да е бифилярна но ако не се лъжа, той свързва начало и край, така че не е безиндуктивна а при мен става с безиндуктивния вариант а по друг начин не става. Тоест - имам два успоредни проводника, които в единия край са свързани а в другия на крайщата им се подава искрата. В този случай няма никаква електромагнитна индукция от тази безиндуктивна бобина във изходната и във входната задаваща намотка. Имам недостатъци във високоволтовия генератор а също и в инвертора на входа но ще ги оправя и ще имам по-добри резултати. Истината може би ще се окаже по-проста от някакви сложни теории за резонанси и др. подобни. Няма да се очуда ако принципа работи и при липса на магнитопровод дори, но ще видим.
miromad:
Здравейте колеги!
От известно време ми хрумват разни налудничави идеи, които не знам дали може да сработят или не. Така да се каже информацията пристига от "Вселенския Информационен Поток" ;D. Въпроса е, дали някоя от схемите (ако могат да се нарекат така) ще може да се приложи на практика или не, и дали ще се получи желания ефект (повече енергия на изхода на системата)? Очаквам от вас аргументирани отговори към шестте схеми, които ще дам по-долу! Ако някой може да ги пробва на практика, дали ще дадат въобще някакъв резултат?!?! Пък може моите (нескопосани) рисунки да включат "лампичката" у някой от вас (ще се радвам да стане така) и да дойдем до така желания ефект - допълнителна енергия и самозахранване. Описанието съм го дал на мноооооого развален руски ;D, защото ги пуснах същите драсканици и на два руски форума. Ако някой иска допълнително обяснение по схемите, нека пита. Коментирайте, пробвайте.
sheki:
--- Цитат на: mito_kupona в Април 28, 2010, 02:35:58 pm --- Захранбащия ми блок е някакво китайско изпълнение и неможе да му се вярва много, затова бях подвързал и друг уред.
--- Край на цитат ---
За да елиминираш всякакви съмнения моя съвет е сложи автомобилен акумулатор и измери с аналогов амперметър, самата разлика в отчитането на двата уреда говори за много смущения по захранващата линия.
mito_kupona:
Здравейте! След много експерименти и безсънни нощи и от това, което тече по руските форуми, стигам до извода, че вървиме в грешна посока. При тази конфигурация генератор на 50Hz, полумостов нч усилвател с pnp и npn мощни транзистори, няма как да се получи на изхода голям ток, без да се тегли тоя ток от захранващия блок. Високо напрежение, опитно подбираме резонансната честота на феритите и разхлабваме домейните в тях, това зависи от типа на феритите, дотук добре, но нататък как трябва да се процедира? Според мен това устройство има нещо общо с електрожена, но не от типа с трансформатор, а от по-новите разработки, в тази посока трябва да се копае. Мощните транзистори формират синуса, както казва SR, НО КАК, мултивибратор ли, резонансен генератор ли, автогенератор ли, какво ли, пробвал съм с всички изброени ефекта е нулев. За да се охлаждат с вентилатор транзисторите работят в някакъв свръх режим на натоварване и това ме навежда на мисълта, че те са краен възел в устройството. В главата ми е пълна каша, ако някои има свежи
идеи, пишете. ПОЗДРАВИ!!! :o
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия