Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (474/629) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Tanas в Април 29, 2019, 11:16:50 pm ---Изчистих историята и не мога да допълня  :(

Ако вземем предвид възможностите на  EDM electronics и ги съпоставим с тези на технократа, вектор и сие, бихме ли да си извадим извод?
Според мен - да, всичките са ловишарани, тоест рибари на свободна практика...
Ако обаче мислим ползотворно, отчитаме един минус в образованието и обществото като цяло... Защо?

Защото Путев или Путин е герой и ние го боготворим щото имал супер-оръжия и първи стъпил у Космоса и изкарал кучката Лайка в орбита..  :D

Дайте да не се заблуждаваме? А?
Взаимно...  ;D

Всеки нормален човек има нет, поялник и принтер, не може да говориш глупости и да са прайш на велик само от нета...

Евгени един път заклеймява нета, а в другия си пост казва: глейте ко става у тубата.., лицемерието не е добре колеги, нищо лично!

През 2006-а по случайност присъствах на една от презентациите на Капана, не видях нито високо, нито искрище, просто човека зарежда един кондер и запуска установката.  ;)

--- Край на цитат ---
Джи-Ем-Джи Танасов Куртев, много ти несвързана мисълта, много прост изказ, да не си бил снощи на обезболяващи - ракия със слънина?  :D
То веднъж, като се компрометира човек, като покаже, че е лъжец, кажи как после да не си сменя името на Танас, Курти и т.н. Ще очакваме следващия ти аватар.

Иначе умееш да развеселяваш, ский само каква последователност и логика:
Ловишарани /казва се лапнишарани  :D/...рибари на свободна практика...Путин...супер оръжия...кучката Лайка...принтер...по случайност /съвсем случайно и непринудено, без да иска  :D/ присъствал на презентация, ей така докато се разхождал из Азия наш GMG.  ;D

GMG, трябва да увеличиш дозата на болкоуспокояващите, нещастен ми се виждаш, а трябва да си щастлив, с вечното фенерче щастието би трябвало да е гарантирано.  ;D

И кого си мислиш, че заблуждаваш, като разкрил тайната на капагена?  ;D

Когато такива, като теб се разочароват от очакванията си, разбрали колко време са загубили от живота си да гонят михаля, оправданието за пропиляното време компенсират, като говорят с недомлъвки, че уж нещо са постигнали с цел да заблудят аудиторията, но вътрешно лъжата ги разяжда и ги прави нещастни. Затова и се реят из форума, да ни убедят-заблудят, колко са били успешни. :D

EDM electronics:

--- Цитат на: van в Април 30, 2019, 09:24:13 am ---То и аз така, колко време вече половин година мина, се заблуждавам себе си а и вас, че активното съпротивление Ra, не яде само енергията E=I2.Ra.t т.e. я разсейва като топлина/светлина и всички в мазето си мълчите, чакахте половин година сам да го разбера да се осъзная. Ами благодаря за търпението ви господа.
Сега вече знам къде ми е грешката, че енергията вложена в Активно съпротивление Ra се разсейва необратимо, като топлина и/или светлина, а с малък експеримент можеше и преди половин година по-рано да го науча това. Здраве да е, да имам още много време да се уча по този дълъг път на самостоятелни заблуждения.

--- Край на цитат ---
Не се сещам да си питал подобно нещо. Но мисля си могъл да стигнеш до този извод и без опити. Реотана превръща ел. енергията в топлина, лампата я превръща в топлина и светлина, двигателя в ротационно движение, механична сила и т.н.

Tanas:
Добре ЕДМ, твоя воля, обичаш конспирациите и лапнишараните както казваш ти е в... кръвта.  ;D

Изказа ми е прос и елементарен за да вникне в някои чутури, то що да са напъва човек заради некви лимонадени ексземпляри с ниво на шестокласник?

Не виждам смисъл от фенерчета, а от друго въобще е бетон работата да се докоснеш, 1к разбрах давал Кузмов, после Радико още едно К, ами вземете се организирайте най-после и се съберете покажете уважение към тези дет викаш са си загубили Време от живота.  ;)

Какво съм загубил и какво съм видял - бедна ти е фантазията братле!  ;)

Не съжалявам за нито една секунда от това което ми се е развъртяло, виж себе си и тогава давай съмнения... бих казал скромно - грешно становище имаш въобще като цяло за живота. Не ми се ще да те определям както ти правиш, но само виж къде живееш, в каква среда, сред какви хора и в кой град.  ;)

Темата за Тариел - Буквално човека разтърси масите, обаче не за да стане богат, а искаше да ги малко образова, милионите после ги поиска напук щото му запълниха пощата.  Преди време имаше един бай Мирчо от Сенокос който развърташе трифазно моторче с ремък, даже го даваха тогава по ефир 2, човека си умря на 96 год. и викаше - нищо не разбирате от тока, та какво искате от мен или от GMG незнам, може би шведска маса или схема наготово? Няма да стане!

Свободната енергия е в противовест със сегашните закони и скоро няма да я има!

Рано е булка за китка..

Vector:
Tanasе дай да видим как с 3.6в. зареждаш акумулатор.
Уж владееш СЕто но завлече Йоро с един осцилоскоп...няма ли вече да му го върнеш,човека чака...
Едм ,гмгто твърди че ти е демонстрирал СЕ,казва че с батерия 3.6волта е заредил акумулатор работещ в верига....верно ли е,или си измисля стария едерас ,пардон Танас,..!?

xakep:
Защо не вземете личните нападки да си ги правите на лични съобщения? Заболяха ви пръстите да "чешете" по клавиатурата, но не виждам нищо смислено по темата!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия