Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (473/629) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: gvg в Април 29, 2019, 04:58:08 pm ---Сега ми се обади човека не може да влезе в мазето и няма как да отговори,в гаража там може и кой то има нещо да попита ще отговори там.

--- Край на цитат ---
Защо не може да влезе, има забранен достъп или е нещо сърдит?
Ами колегата има да каже нещо важно по съществото на форума, разрешете му достъпа.

Посетих тоя форум "Гаража.нет", но там пишат само 2-3 потребители и то пък за късмет влязох най-напред в темата "Крахът на МАЗЕТО.НЕТ" , то даже е отделна глава ;D - ей, бахти заглавието, веднага ми вдигна настроението, браво.  ;D Там е устроено погребение на този форум: http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=7&t=250   ;D

Дайте, направете нещо колегата с видеото да влезе тук във форума и да популяризира идеята си. Да питам и под сурдинка, това само теория ли е, или е постигнал нещо на практика?

Tanas:

--- Цитат на: atos в Април 29, 2019, 06:47:39 pm ---Карайте го без лични драми - емоциите са лош съветник!

--- Край на цитат ---
Както винаги, много си прав atos  ;)

MTM:
Тази схема няма да работи. Какво търсите в повече, не знам.

Tanas:
Изчистих историята и не мога да допълня  :(

Ако вземем предвид възможностите на  EDM electronics и ги съпоставим с тези на технократа, вектор и сие, бихме ли да си извадим извод?
Според мен - да, всичките са ловишарани, тоест рибари на свободна практика...
Ако обаче мислим ползотворно, отчитаме един минус в образованието и обществото като цяло... Защо?

Защото Путев или Путин е герой и ние го боготворим щото имал супер-оръжия и първи стъпил у Космоса и изкарал кучката Лайка в орбита..  :D

Дайте да не се заблуждаваме? А?
Взаимно...  ;D

Всеки нормален човек има нет, поялник и принтер, не може да говориш глупости и да са прайш на велик само от нета...

Евгени един път заклеймява нета, а в другия си пост казва: глейте ко става у тубата.., лицемерието не е добре колеги, нищо лично!

През 2006-а по случайност присъствах на една от презентациите на Капана, не видях нито високо, нито искрище, просто човека зарежда един кондер и запуска установката.  ;)

Vector:
Танасе ,няма ли да покажеш как с 3.6волта бактерия зареждаш 45ach акумулатор?
Айде ,чакаме вече 5години...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия