Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
x_name41:
димитре димитреее, пиян ли си залян ли си ама какво общо има касичката с вълната?, какво може да си помисли човек като чете тва?, само за пари ви светят очите мама му стара, ама това е то "кадърен" народ - бедна държава
--- Цитат на: dmitarp в Декември 31, 2017, 06:12:17 pm ---Ако има касичка, с която да подхранваш вълна след вълната ще се получи ефекта без проблем.
--- Край на цитат ---
dmitarp:
--- Цитат на: x_name41 в Декември 31, 2017, 09:08:52 pm ---димитре димитреее, пиян ли си залян ли си ама какво общо има касичката с вълната?, какво може да си помисли човек като чете тва?, само за пари ви светят очите мама му стара, ама това е то "кадърен" народ - бедна държава
--- Край на цитат ---
Очевидно не разбираш от алегории, но това си е твой проблем
hyparh:
Epwpixieq-1 - Да, определено не е приятно да се докосват разрядите, особено на SGTC, било то с ръка или метал. С метал не се усеща единствено когато честотата е толкова висока, че разрядите заприличват на пламък (теслов траф тип "факел"). С ръка ще е лошо, защото има опасност от прогаряне на кожата.
На мен рекордът ми до момента е около 460 000V (от VTTC, изпълнена с лампа ГУ-81М), като при докосването на тези висулкоподобни разряди се чува пукащ звук и се усеща като иглички по кожата.
x_name41:
Аааа, алегория е значи, ами не разбирам от такива "алегории" аз, като твоите такива никакви, съжалявам ://
Аtos:
--- Цитат на: x_name41 в Декември 31, 2017, 09:36:19 pm ---Аааа, алегория е значи, ами не разбирам от такива "алегории" аз, като твоите такива никакви, съжалявам ://
--- Край на цитат ---
Под "касичка", Димитър има в предвид "банка" с външна енергия за захранване...
ОМГ, взехме вече от роден език да си превеждаме ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия