Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
juliang:
--- Цитат на: mito_kupona в Март 07, 2017, 03:42:52 am --- „Магията може да не се различава от достатъчно развитата технология“, не си спомням чия беше тази мисъл, но и тя е факт.
--- Край на цитат ---
И въпроса който изплува след тази мисъл е "Дали ни демонстрират висока технология или ни мятат по върбите?"
Защо примерно неврохирурзите не се заемат да разучат сериозно технологията на мистер Сенко или Астор? Знаеш ли колко спасени живота ще са това? Ще се присаждат глави, крака, ръце... само със щракване на пръсти. Или смяташ че и там има конспирация - няма някакъв проблем да се махне главата на един човек и после да се сложи отново, но не ни казват как само и само за да ни прибират парите от здравните осигуровки?
tobo1:
Юлиане, твоята способност да превръщаш абсолютно всичко в пълна профанизация е гениална. Трябва да те дават за пример навсякъде.
Друг синоним на профанизация е инфантилност, за твое съжаление.
coke2k:
Преди време бях предложил, тези които са най вярващи на бог Капанадзе, просто да си направят справка в грузинските форуми за СЕ. Да пият от извора дет се вика, ама явно се притесняват от разочарованието което ще ги сполети. Та пак искам да им напомня да видят какво е мнението на грузинците за бай Капанадзе и има ли смисъл да се вярва на мистър Сенко. Все едно някой тук в БГ да тръгне да репликира Чоби или пък Валери ...... офффф верно те пък бяха братя.
dymelsoft:
mito_kupona, позволи ми да не се съглася с теб :). Изказвания от рода" ..когато фундамента на съвременната наука е грешен....." говорят по скоро за незнание и намиране на лесно оправдание за налична некомпетентност. Нищо лично.
Фундамента на съвременната наука не е грешен, а непълен. Точно това е и проблема очертаващ нивото на разбиране на пространствено-времевия континуум към днешна дата, ако изобщо можем да говорим за такъв в смисъла му. От моя гледна точка за грешка на аксиоматично ниво е наивно да се говори. Относно фактите за работещите "генератори" на Капанадзе, ще замълча ;).
Ковърдейл:
Аз мисля, че въпросът не е дали генераторът на Капанадзе или на някой друг работи. Въпросът има ли въобще публикувани реални данни за работещ такъв?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия