Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
coke2k:
--- Цитат на: Ковърдейл в Март 07, 2017, 03:02:21 pm ---Аз мисля, че въпросът не е дали генераторът на Капанадзе или на някой друг работи. Въпросът има ли въобще публикувани реални данни за работещ такъв?
--- Край на цитат ---
Какво значи да има данни? Това не е рецепта за супа топчета. Има поне 100 такива които уж работят. Изтегли си http://www.free-energy-info.com/PJKbook.pdf ей тая малка книжка и гледай и чети внимателно. Ще си отговориш на много въпроси. Приятно четене.
Ковърдейл:
Тези работи съм ги гледал и чел хиляди пъти,навсякъде едно и също копират. Ти ми кажи сглобил ли си нещо работещо от всички писаници?
Аtos:
Ако допуснем теоретично, че обясненията на nizo за принципа на евентуално съществуващ такъв процес, (държа да се осмисли значението на подчертаните думи), то обяснението, дадено от dymelsoft тук:
--- Цитат на: dymelsoft в Март 07, 2017, 12:05:11 am ---В заключение, ............................... позитронът и електронът са "слепени", каквото и да означава това. Въпросът е какво пречи да анихилират веднага? Ако пък приемем, че са слепени то тогава би трябвало да имаме неутрална частица от към заряд, пък електрона въобще не е неутрален. Или другия вариант, който би бил по приемлив е, че те са слепени, но в две различни измерения (материя и антиматерия), като в материалното да речем измерение се проявява електрона. И все пак трябва да имаме някаква преграда разделяща тези две измерения която да пречи да се анихилират частиците. Може би тази преграда да се нарече "етер" :P. ама това пък няма да ти хареса защото пък може да бъде косвено доказателство за нещо, което ти не приемаш.
--- Край на цитат ---
е ако не единственото възможно, то поне е най-логичното!
С лека корекция - за разделянето на 2 измерения не е нужна "преграда", поне в смисъла, който разбираме под това понятие! Ако електрон и позитрон съществуват в "спин", но в различни измерения, това не изисква непременно диференциране с преграда, може да са в един момент на ЕДНО И СЪЩО място в 3D и да не се "докосват". Ако се вземе в предвид торссионната теория за енергийните "вихри", образуващи първичните елементарни частици и постоянното им преминаване от нашето 3D "отвъд" и обратно, нещата не изглеждат чак толкова абсурдни!
При такава трактовка, навлизането на позитрона в измерението, в което съществува електрона наистина би довело до анихилация!
Само ми куца (като представа) начина, по който съществува подобна "хиперпространствена" връзка между електрон и позитрон, но това е разбираемо - все пак имам човешки мозък с всичките налични ограничености на представите!
И да, при подобно обяснение, етерът се явява ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН "компонент" като енергийна среда, която поддържа съществуването и прехода на всички изброени частици, че и пространства!
coke2k:
--- Цитат на: Ковърдейл в Март 07, 2017, 04:31:07 pm ---Тези работи съм ги гледал и чел хиляди пъти,навсякъде едно и също копират. Ти ми кажи сглобил ли си нещо работещо от всички писаници?
--- Край на цитат ---
НЕ!
Но съм опитвал и продължавам да опитвам и ако искаш да постигнеш нещо започни и ти да опитваш. Стига си питал едно и също..... схема че схема... ами няма схема.
Единственото нещо което може би е истинско - това е швейцарската машина. Там има и българска следа и е демонстрирана пред физици и.т.н Но за твое съжаление както и мое няма нито схема нито принцип нито нищо. Съществуват 4 машини и никой , дори и най близкия до изобретателя на самата машина човек , до момента не е репликирал оригиналите. Надявам се да ти е било полезно това инфо. Очаквам копие от една кореспонденция която не е публикувана все още. От един французин е. Случайно се запознах с него на едно изложение. Той е бил в комуната няколко години и обеща да ми покаже писма които са много интересни според него и не са публикувани никъде . Но до тогава пас.
Ковърдейл:
Коке2к- аз не мога да разбера , кой има търпението да чертае така прилежно генератори с таймера 555 , че и толкова страници да изпишат да заблуждават хората и да ги отклоняват от същността на нещата. Едни и същи схеми в интернет на намотки, генератори,транзистори , карат хората да правят "направи си сам" нещо, което не работи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия