Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (403/629) > >>

Ковърдейл:
Отклонявате се пак от най-важното-в крайна сметка ще изнамерим ли от някъде принцип и схема или ще се дръвчим?
Фамилия Ротшийлд, която е "откраднала" разработките на Тесла знае вече за съществуването на подобни разработки и в момента целта и е да задуши нещо работещо,което би се появило .Не знам Капанадзе ако наистина е направил нещо работещо и се показва навсякъде, как ще опази живота си. Имайте в предвид, че тези не си поплюват.

teofilius:
Капанадзе няма такива проблеми защото гарван на гарван око не вади. Проблема като цяло е алчността на изобретателите а не че некой ще ги гръмне - ФАКТ.

epwpixieq-1:
@Ковърдейл

Не мислех да коментирам след такава, интелигетно ориентирана и обоснована поредица от изказвания (не само от теб, но и от други колеги), но за съжаление не можах да се сдържа:

--- Цитат на: Ковърдейл в Март 04, 2017, 12:41:53 pm ---Отклонявате се пак от най-важното-в крайна сметка ще изнамерим ли от някъде принцип и схема или ще се дръвчим?

--- Край на цитат ---

Добре е да прочетеш малко повечко и да се разтърсиш най-малко във въпросната тема в която пишеш. Никой не дава нещата наготово ( в това отношение напълно подкрепям Радико ). Ако някой споделя познание не е негова задача да доведе другата страна до разбирането на това познание, тежестта (за работа) пада върху този който иска да осмисли това познание за да достигне до степен на разбиране на определен процес или явление. Тесла е написал всичко което е искал да каже ясно и точно, но  неговите изказвания и патенти трябва да се четат очите и разбиранията на човек с познание. Когато достигнеш до такова разбиране ще усетиш колко, извинявам се за израза, смешни са твоите писания.

--- Цитат на: Ковърдейл в Март 04, 2017, 12:41:53 pm ---Фамилия Ротшийлд, която е "откраднала" разработките на Тесла"

--- Край на цитат ---

Тук направо пишеш абсолютни глупости, отново се извинявам за резкия тон. Запознай се добре и основно с историята на живота на този велик човек, заслужава си. Нищо никога не е крадено от него. Самата идея за „кражба“ е абсурдна, понеже предполага че каденото вече не принадлежи на субекта от когото е откраднато. Идеите и познанието на Тесла са били винаги в негово владение, но това не е достатъчно за внедряването на силно иноватвивна, революционна, технология. Имало е силни икономически интереси и индустриална икономическа динамика които са били в негов ущърб, които и в момента съществуват даже в многократно мултиплицирана степен, но това е много по дълга тема на която не и е мястото тук. Ако толкова се интересуваш и имаш желание да научаваш неща, препоръчват ти да се запознаеш с това кога и как е изгоряла първата лаборатория на Тесла в Ню Йорк.

Надявам се темата да продължи с интересни и идеи и разсъждения.

Ковърдейл:
Нищо ново не ми казваш, а и ако аз контактувах с АКАША, както го е споменал и казал Тесла, нямаше да съм във форума и да търся работеща схема. Явно ти си напреднал, МОЛЯ ТЕ,бъди така добър и ни просветли, аз не съм чак толкова умен.
 П.П. няма да ти казвам какво е АКАША, предполага се, че би трябвало да знаеш, щом си толкова просветен.......................
И вместо да се заяждаш, просто дай някаква насока по проблема, който се обсъжда тук.............

mito_kupona:
Попаднах на един микс от клипове на Капанадзе ето тук  https://www.youtube.com/watch?v=W_UYueVUAmk и там има клип с експериментите му за използване на вода, като гориво за ДВГ. От 13:30 минута, първо един храбрец пие някаква течност от едно шише, предполагам това е вода и после сипва съдържанието на шишето в резервоара на двигателя и след това палят двигателя и събират конденза от ауспуха и този същия храбрец го изпи и него, предполагам това, са водни пари. Мисля, че това е нещо подобно на разработките на Пантон.
   Има и други клипове, но те, са ни познати.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия