Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (404/629) > >>

Ковърдейл:
Клип всеки може да направи, принцип и схема търсете.................

mito_kupona:
    Ковърделе, ти не разбра ли, че принцип и схема в нета няма да намериш. Може да намериш много идеи по, които се работи, но схема и принцип от изобретател няма да намериш. Капанадзе има две заявки за патент и там горе - долу обяснява принципа, но не в детайли, има ги на англииски, турски и руски и в тази тема, ама трябва да я прочетеш цялата, за да влезеш в час. Аз за 6 години съм проверил всички идеи излезли по руските, украинските и англоезичните форуми, включително и мои идеи и нито една не е това, което показва Капанадзе. Прочети темата, цялата, прочети патентите на Капанадзе и може на теб да ти просветне, но ако чакаш на готово, няма как да стане.             
Има и един бразилец, който твърди, че е репликирал Капанадзе, Херсон Силва се казва, има тема за него в нашия форум, той също дава някакъв принцип, но пак не в детайли. Има и едни двама братя пак бразилци Барбоса мисля, че се казваха и за тях има тема в нашия форум, ама трябва човек да чете и да се информира. Ти вчера си се регистрирал и искаш днес някой да ти даде схема на такова устройство, което може да обърне света с главата надолу, устройство, което моментално ще унищожи бизнес за 400 милиарда долара годишна печалба, това е бизнеса с производство и продажба на енергия. В какъв свят живееш бе човек?
   Ако сам не се напънеш и не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Господ дава, но в кошара не вкарва.
   Изобщо имаш ли на представа, колко много труд, безсънни нощи и средства, много средства, са необходими, за да стигне човек до такова нещо и колко жертви трябва да направи този човек. И ти си мислиш, че такъв човек ще ти даде всичко на готово, ако е алчен, като Капанадзе и почти всички изобретатели, никога няма да даде нищо, ако е истински човек и иска да даде това изобретение на хората, поне ще се огледа малко, за да намери начин да си върне инвестициите в пари и време, които е направил, което според мен е нормално и чак след това може да раздава.

Ковърдейл:
Това,че съм регистриран от скоро във форума не означава, че не съм гледал клипове, схеми, вашите писания и т.н. Отдавна разискваме темата с мои приятели и колеги, които също понаправиха нещо. Това , че не са писали във форума ви нищо не означава. Ти кво мислиш, че тия схеми не сме ги гледали,обсъждали и правили ли? Случайно ви попаднах на форума и реших да видя какви ги мъдрите. Май повече се карате. И никой на никого с нищо не помага. Моята помощ ще е следната, от мен да мине-всичките схеми,които коментирате тука не вършат работа. Не е ясен просто принципа. Разбирай ме правилно , не ме кълви за глупости.

x_name41:
ковърдейл е прав, добре би било да се послуша мнението му, аз също споделям неговата визия по въпроса...

mito_kupona:
   Ковърделе, ами с това трябваше да започнеш, че си запознат с темата, че работите с приятели по въпроса и т. н. Никога не се заяждам, нали това се опитах да ти кажа, че всичко, което е излязло в нета по въпроса за Капанадзе лично съм го проверил и няма нито една работеща схема досега, а няма и да има, докато Капанадзе не каже принципа. Наясно съм, че без да се знае принципа много трудно или почти е невъзможно да се постигне някакъв успех, освен по случайност да се напипа някакъв ефект и да се доразвие на принципа проба-грешка.
   В общи линии това, което се случва при Капанадзе е следното ще цитирам, това, което казва той. Според него в генератора има две устройства, които имат кпд по около 30% и в следствие на съвместната им работа на изхода се получава много повече енергия от вложената. Тази енергия не идва от акумулатора, той е само за да се потдържа процеса, докато започне да се влива в системата енергия от околната среда или ефира, етера, вакума.
   С други думи, ако имаш два източника на енергия, единия с напрежение 220 волта и ток 0,2 ампера и другия с напрежение 0,2 волта и ток 25 ампера и чрез специална конфигурация на бобини и други елементи смесиш напрежението 220 волта от първия източник и тока 25 ампера от втория източник и на изхода ще се получи мощност около 5 киловата, които са предостатъчни да замениш първия източник „акумулатора“ с енергия от 5-те киловата на изхода, чрез полужителна обратна връзка и устройството започва да се самозахранва и да отдава около 5 киловата.
Първия източник е акумулатора и от него се черпят около 40-50 вата, втория източник е околната среда или ефира, етера, вакума, откъдето в системата се вливат тези 25 ампера. В общи линии така работи генератора на Капанадзе, но какви са детайлите в изработката не е ясно. Ето ти база за размисъл.
    Трудно е, защото по този въпрос не пише нищо, нито в учебниците, нито в дебелите научни книги, според съвременната наука ефир, етер, вакум няма. Правят се някакви опити да се открие тази „тъмна материя “, както я наричат тази енергия сега, търсят се някакви х-бузони в ЦЕРН в Швейцария, но резултат все още няма.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия