Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Ковърдейл:
Момчета, до къде я докарахме с коментарите, да се караме и да се дъвчем. Аз лично ако намеря информация или достигна експериментално до работещ модел(в което силно се съмнявам), бих го оповестил анонимно с всички подробности, защото ако се помъча да го продам ще бъда убит. Плюс това, ако това стане и хората започнат да си конструират такива генератори, смятайте как автоматично ще паднат цените на всичко и животът ще стане много по-евтин. Имам следната теория: ако Капанадзе е направил нещо работещо и наистина се опитва да го продаде, мисля, че вече не е жив. А за да не са изтрити клиповете в тубата, мисля , че всичко е направено за отклоняване на хората истината. Никъде никой не каза, че принципа е еди си какъв и трябва да се направи еди си какво, за да работят нещата. Защо ли?
mito_kupona:
--- Цитат на: Ковърдейл в Март 04, 2017, 01:41:31 am ---Момчета, до къде я докарахме с коментарите, да се караме и да се дъвчем. Аз лично ако намеря информация или достигна експериментално до работещ модел(в което силно се съмнявам), бих го оповестил анонимно с всички подробности, защото ако се помъча да го продам ще бъда убит. Плюс това, ако това стане и хората започнат да си конструират такива генератори, смятайте как автоматично ще паднат цените на всичко и животът ще стане много по-евтин. Имам следната теория: ако Капанадзе е направил нещо работещо и наистина се опитва да го продаде, мисля, че вече не е жив. А за да не са изтрити клиповете в тубата, мисля , че всичко е направено за отклоняване на хората истината. Никъде никой не каза, че принципа е еди си какъв и трябва да се направи еди си какво, за да работят нещата. Защо ли?
--- Край на цитат ---
Ковърделе, Капанадзе е направил нещо работещо и не само той има и едни бразилци и други, бъди сигурен. Почти всички изобретатели преследват комерсиални цели, затова не казват и принципа. Другата пречка е това, че тези изобретения, са в разрез с догмата на съвременната наука, която е така изкривена, че според нея такива машини няма как да съществуват, защото нарушавали някакви си закони измислени преди повече от 200 години. Дори повечето от тези закони да, са правилни и верни, не се отчита ФАКТА, че допълнителната енергия, която се получава на изхода на тези устройства се черпи от ефира, етера, вакума, както наричаме океана от енергия в, който живеем. Тези устройства, като това на Капанадзе и други не, са генератори, а преобразуват енергията на ефира, етера вакума в удобна за ползване енергия. Според учените вакум, етер, ефир няма и няма, как да се направи такава машина. Но хората правят такива машини и следователно този океан от енергия съществува, доказано от Тесла, Менделеев и не само, и признато от „великия“ крадец Айнщайн, преди смъртта му. Задай си въпроса, защо паднаха цените на петрола през последните години толкова много, не е от свръх производство или за това, че китайската икономика е в криза, ами заради шантажи между великите сили с новия вид енергия, която всъщност е БЕЗПЛАТАНА.
edin:
--- Цитат на: atos в Март 03, 2017, 09:49:33 pm ---edin, това е всемирен закон - безплатен обяд няма!
Някак много надценяваш чисто комерсиалните аргументи, отплатата може да е морална (нищо лошо), пак е отплата!
--- Край на цитат ---
Не съм твърдял обратното, но всичко си е индивидуално. Атос, някак ми набутваш думи, дето не съм казал.
mi68:
Здравейте,
Генераторът на СЕ е един кръговрат на енергията с приход в затворената верига.
Тъй като този кръговрат на енергията ми прилича на Бог то спрях работата, но си спомних, че съм паднал Бог и мога да продължа работата.
Първият проблем , който се появи е в затворената верига не може да се получи подналягане подобно на закона на Бернули.
Следователно възникват две възможности:
-Да се измени средата или познатия параметричен резонанс
-Да се създаде дупка (кладенец) от две противоположни сили или нови те солитон или кълбовидни вълни.
Възможно е и трети междинен път но за сега нямам идея.
За сега продължавам по втория начин, премина първоначалната уплаха и стрес.
Въпросът с даването и парите е сериозен. От мой опит да постигнеш резултати трябва да си добродушен и проблема с отношението към парите да си го решил на духовно ниво, но това е следствие от добродушието.
Тук се работи на всмукване и на резонанса, съдбата ти поднася на тепсия каквото ти трябва. При обратен прочит работиш на издухване и си на една ръка разстояние виждаш го но не го получаваш. Това е разликата между гения и общата маса, отношението към живота.
tobo1:
--- Цитат на: mi68 в Март 04, 2017, 09:04:12 am ---...
Въпросът с даването и парите е сериозен.
--- Край на цитат ---
Нищо сериозно няма, или го даваш или не. Въпрос на лично разбиране.
Всичко останало са оправдания.
Малко хора си дават сметка, че едно устройство за добив на енергия ще доведе до грандиозни промени в света за изключително кратко време, и в това е целия смисъл.
Точно затова и всячески задържат масовото навлизане на ел. мобилите, защото те ще повлекат нови батерии с огромни капацитети и ще се случи подобна огромна промяна.
Промяна на света, а не на автомобилизма.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия