Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
mi68:
Здравейте,
Помещението е гараж, вижда се канала.
Страхът от клиенти е голям, защото се вижда проста електроника и прост принцип.
Принципът е интерференция, по точно частния случай стояща вълна.
Правих дълга линия съсредоточени параметри от дросели и кондензатори за 50Хц/220В натоварена с активен товар-лампи. Напрежението се повиши на 600В включвах последователно две после три лампи. Лампите светеха ярко и се опуши стъклото от вътре но не успяха да изгорят, понеже има известно закъснение на светване, докато се заредят реактивните елементи. При три лампи работеха на 200В и всичко е спокойно.
Правих опити с бифилярни намотки свързани зиг-заг, Дават усилване, заигравка с хроноса (времето).
Космоса е изграден от хронос и хаос. Ако се разгледа дисперсията (пречупването) на светлината, се вижда че времето е първично, а хаоса вторичен. За това със закъснителни групи, се манипулира хроноса и хаоса дава енергия. Нещата са прости!
Аtos:
mi68, ако успееш да манипулираш (КОНТРОЛИРУЕМО) времето, аз лично ще те провъзглася за Б О Г ! ! !
Па било то и с хилядни от секундата...
Да, нещата са прости...но дали са осъществими?
Казано на "простоцарски" език - ако успееш времево с "добива" да изпревариш "харча" на енергия - успял си!
А дано, ама...надали...
Все едно да се опитам да заключа чекмедже и преди да съм го заключил - да пъхна вътре ключа ;D
EDM electronics:
--- Цитат на: atos в Март 19, 2016, 06:03:37 am ---mi68, ако успееш да манипулираш (КОНТРОЛИРУЕМО) времето, аз лично ще те провъзглася за Б О Г ! ! !
Па било то и с хилядни от секундата...
Да, нещата са прости...но дали са осъществими?
Казано на "простоцарски" език - ако успееш времево с "добива" да изпревариш "харча" на енергия - успял си!
А дано, ама...надали...
Все едно да се опитам да заключа чекмедже и преди да съм го заключил - да пъхна вътре ключа ;D
--- Край на цитат ---
atos, ама ти сериозно ли не вярваш на mi68? Как, аз лично никога не съм се съмнявал в неговите възможности. Той както я е подкарал с интерференцията, хроноса, хаоса, вторичния хаос, закъснителните групи, дисперсията и зиг-зага, е много близко и до машина на времето. Сигурен съм. Проекта Монтоук ряпа да яде пред тия технологии, които не се скъпи да ни сподели. :D
Тук обаче имплозията трябва да я оставим настрана, она непричом, сега на мода е хроноса и дисперсията.
Целият съм в очакване на това техническо чудо. Нямам търпение да го видя :D ;D
Радико:
atos, EDM electronics
Подозирам, че имате крайно погрешна представа за времето и възможностите за манипулирането му.
Можеш да се върнеш или да върнеш предмет назад във времето, но не можеш да се върнеш назад във събитията. Получава се нещо като време във времето или време на квадрат. Малко е объркано като теорията на Айнщайн ама какво да се прави такова е положението.
mi68:
Здравейте,
Не е нужно да ме провъзгласявате за Бог, част съм от творението и мога да творя.
Пред опитите боговете спират да джомолят.
Проблемът е, че режима на елементите е неправилен. Явно ще си купя един автотрансформатор 220В/500Вт, да не ми се опушват лампи, както си работи внезапно да не ми гори електроника с бифилярки тип зиг-заг. Ако при включването гръмне, сбъркал съм оразмеряването но тук е друго. Опитът да ли е отрицателен или положителен все учи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия