Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (368/629) > >>

mito_kupona:
Разгадах, поне така си мисля, един от модулите боядисани с черна боя от последното видео. Според мен това е електронния разрядник, четири еднакви модула на една платка, ако предположим, че всеки е за 1000 волта, то значи общото напрежение при, което сработва този разрядник е около 4000 волта, точно толкова трябват за анода на лампата.
    По принцип, такъв тип разрядник се включва в системата, само с два кабела, като обикновен разрядник, но тук виждам много кабели, което ме кара да си мисля, че или са излишни или този разрядник е управляем, може да се регулира прага на сработването му с цел увеличаване или намаляване на изходната мощност на генератора в зависимост от товара.
   Качвам една подобна схема на такъв рзрядник, която сработва при 900 волта, а с 4 такива модула свързани последователно разрядника ще сработва при 3600 волта, с 5 ще сработва на 4500 волта и т.н. Прага на сработване се избира с правилен подбор на <sidac> ценерите, а транзистора трябва да е много бърз, за голям импулсен ток и за напрежение поне 1200 волта. При Капанадзе виждам по 4 транзистора в група, което ще рече, че може да са за по-ниски напрежения. Винаги може да се импровизира, но принципа на електронния разрядник е това на схемата, която съм качил.

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Март 19, 2016, 06:35:11 pm ---atos, EDM electronics
Подозирам, че имате крайно погрешна представа за времето и възможностите за манипулирането му.
Можеш да се върнеш или да върнеш предмет назад във времето, но не можеш да се върнеш назад в събитията.

--- Край на цитат ---

Не, Радико, нямаме погрешна представа!
Никога не сме твърдели, че времето не може да се манипулира...твърдя, че това манипулиране НЕ Е ОВЛАДЯНО!
Самият Хътчисън не може да постигне два пъти един и същ резултат, прави "ефекта", но не го е овладял.

А и можеш да се върнеш назад в събитията, вече е правено (Огледалото на Козирев), макар и в "чуждо" събитие...и да си изтърпиш последствията от това, разбира се ;)

Радико:

--- Цитат ---А и можеш да се върнеш назад в събитията, вече е правено (Огледалото на Козирев
--- Край на цитат ---
Не това категорично не е връщане в събитие а поглед върху събитие. Все едно гледаш видеозапис на новините отпреди 5 години. можеш да "видиш" как куршум убива някого но дори и да се опиташ да застанеш на пътя на куршума той няма да те порази нещо като виртуална реалност. Подозирам, че истинската причина въобще не е огледалото. По-скоро то предизвиква повишаване на нивото на ДМТ в организма и това е истинската причина за странните изживявания.
П.П. ДМТ означава "Диметилтриптамин"
И освен това, този пост май е по-добре да е в темата за огледалото, ако искаш го премести.

Аtos:
Да, може и да ги преместя...но тук си в грешка - раните и белезите на "върналият се" от събитията не са като от гледане на видеозапис, явно не си гледал целия филм?

tsurko:
Ето малко снимки от последното видео. До колкото успях да ги хвана изчистени с програмата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия