Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (350/629) > >>

Bat_Vanko:
Всъщност, от тази плетеница на кабели, не можах нищо да схвана. Кой е източника, кой е консуматора, къде мериш и какво мериш, честота, форма на импулса и т.н. Но съдейки по написаното, "впечатляващо"! Подаваш 20 V x 0.4 A активна енергия и получаваш 24 V x 2.0 A реактивна такава. Някъде в тази плетеница от кабели явно се загуби косинус Ф -то. Остава да ни споделиш и по какъв начин определи, че получаваш повече?
Не знам дали падаш от Марс, но ние не сме ловени с капан за мишки, г-н "Многознайко". Няма нужда да пускаш простотиите "глътка по глътка" - давай, изходи се наведнъж!  >:(

Vector:
големите открития предстоят ,близките 5-10г. ще се нагледаме на СЕ ,хората разбраха че  ни будалкат и взеха да го търсят - а това е важното за да се достигне.
Поздрави Нарцис!Кефиш ;)

nizo:
NARCIS, коментирай това:

Книжката на уреда ти:
http://cdn1.globalmediapro.com/att/a/2/f/8/a2f8x3/vc9808_manual.pdf

Frequency response:
Range less than 200V: 40~400Hz
Range 750V: 40~100Hz

... уреда ти е читав до 400Hz на AC и ако гледаш на нещата сериозно, ще търсиш друг начин на доказателство, освен китайския си уред, който очевидно ползваш извън спецификация.

NARCIS:
Виж, накрая на видеото, меря накъсо 1. нещо си .
Понеже нямам такава лампа ще ви меря с резистор на късо.
Някакви предложения?
Щом съм във форума значи имам цел!
Ако желаех да патентовам или да продавам щях да го направя отдавна.
Е появи се един дето има се, обаче що ти дреме , 99процента няма щото е ние нямаме.
Между другото, има едно нещо което не мога да покажа при разкачането на кондензатора.
Полето тропа от намотка във намотка.
И като вдигнеш резонансната работи пак но не се чува.
Също така дължината на импулса е от мн. Голямо значение.
Като при ферорезонанса .
Той също е NMR движиш домени.
Аз ви показах на видеото ферит но може и без него въздух.
Важен е резонанса .
Това и видяхте , нали го сънувате така беше писал някой.
В резултат на това видеото остана без звук.
Виж след колко време се възстанавява.
А сега е ред на детективите.И аз съм го правил.
Мога да кажа само че в нета няма работеща схема.
Не е нужно заземяване !
То е проблем !
Хидротаран !

x_name41:
колега NARCIS вижте сега, ако приемем хипотетично, че се касае за ЯМР, то генератора ви не би работил дълго време (няма място в тази тема), освен това за да има ЯМР е необходима честота в мегахерци, а вие боравите с килохерци (хармониците също не се зачитат), замислете се и не ръсете повече необмислени глупости на принципа на чул от тук отам

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия