Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (349/629) > >>

NARCIS:
Мммм, изгледа ли филмчето, съжалявам за качеството.
Снимах го набързо, нее проблем да го заснема пак.
Ти поне си напред с материята може да обясниш ефекта когато разкачам кондензатора.
Слушай внимателно какво прави полето.
Поздрави.

coke2k:
Така.... видях го, но има много неясни моменти. Според мен:
1) махни този телефон дето си го сложил да се зарежда - така ще отпадне част от плетеницата кабели.
2) сложи автомобилна крушка 12В/55вата и мери на нея ток и напрежение
3) филтрирай си добре това което мериш , че тоя мултицет не мери вярно високи честоти и пулсиращи токове. (има вероятност да измериш напрежения от порядъка на 600 700 волта.
4) Моля те направи още едно видео и нарисувай схема по която си навързал нещата.

NARCIS:
Забеляза ли че едната бобина е откачена?
Закача ли я ,място няма да си намериш.
Продължавай в същия дух!

nizo:
Закачи я де, нека видим какво става.

Иначе и аз съм на мнение, че изхода трябва да е с лампа, реотан или нещо си там, което има реално потребление. Уредите много лесно се лъжат, особенно ако нацелиш честотата им на дискретизация.
Не го приемай като заяждане ... това са рисковете на професията! Факт - уредите не винаги мерят правилно.

coke2k:
Ами добре. Не се престаравай, няма да сърдя. Аз от сега започвам да си търся място, че като включиш бобината ии не знам.
Пак казвам - не се заяждам - това което се вижда на видеото е неясно, това което се мери е неясно, това което искаш да покажеш е неясно, това всичко което до сега разправяш е неясно. Кажи ми как според теб да се държа с човек на който нищо не му е ясно.
Ако само аз не разбирам да кажем, че съм се объркал нещо, но при положение, че никой не разбира това което правиш ..... не знам какво да ти кажа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия