Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 23, 2024, 05:25:47 pm ---Мен ме покани на плумари с шопска и бейби калмари ;)
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 25, 2024, 09:06:57 am ---Родопските калмари се купуват само от родопския сюнетчия. :D
--- Край на цитат ---
Та откъде викаш се купуват бейби калмарите? :) Зарежи, не ми обяснявай, че няма да мога да седна да обядвам...
EDM electronics:
Правиш ли разлика между прилагателните "бейби" и "родопски"? :)
Казал съм:
За мен "бейби", за теб "родопски". :D
Бон апети.... ;)
EDM electronics:
Да си оставиш ти държавата и да хукнеш по света, Европа, да се потопиш в техните ценности, за които Михаил Кузмов ви разправя. :)
Той самия ходи на 80 г. да бачка на запад, като черноработник. Не знам обаче при какви битови условия, щото съм чувал и виждал страшни неща. Той има опит с платките ;), гледам го на островите на палатка, без баня, без тоалетна - свикнал е, спартанец, шупти. :D
Актуално!
Олимпиадата Париж 2024. Нека видим реалността, не само онова подбраното, дето ви показват. Нека чуем какво казват хората за французите, за евроатлантическите им ценности. Аз такъв треш не съм виждал в моя селски град никога, а през соца е било направо земен рай.
Кузвом вика, че сме се били ползвали от евроатлантическите ценности. Не само, че не се ползвам, но и не искам да ги ползвам тия ценности. Нека ги видим обаче?
Как вонят богатите французи на тиня - разказ на една българка :D - просто треш какой та.... :) ;). Приятно гледане: https://www.tiktok.com/@made.in.bg/video/7395569142381710625?lang=en
Кадри от ежедневието на Париж - ценности :D
Френския Дядо Мраз - просто треш какой та.... :D ;D ;D :D ;D
VITAN:
Жуженцее,
чакаме дудученцее... по тематаа.
ТАКЪВ ГЕЙ ПАРАД, КАТО ОТКРИВАНЕТО НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В ПАРИЖ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ. ЕЗИЧЕСКА КОЧИНА!
https://afera.bg/%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%8a%d0%b2-%d0%b3%d0%b5%d0%b9-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%bb/
Виждал съм с очите си два гей парада – първия такъв в София през 2008-ма, когато ни изпоарестуваха в 4-то РПУ за възпрепятстването му, и един в Рим през 2018-та, когато с жена ми бяхме на екскурзия и ни засече близо до Колизеума.
Ама такъв гей парад, като вчерашното откриване на Олимпийските игри в Париж не съм виждал. „София Прайд“ е като монашеско литийно шествие в сравнение с това вчера. Мина се по целия комсомолски конспект на текущата политическа идеология – от трансове, през жена правеща тройка с двама доста женствени мъже, открита гавра с „тайната вечеря“ на Христос, та до цяло „драг шоу“ на подиум. Жената, прокарала абортите във Франция, беше издигната като буквална светица под формата на златна статуя и под звуците на тържествен химн. Всеки втори мъж беше гей или африканец, а всеки трети – гей африканец.
Абсолютно нищо учудващо от града, в който почти всички гласуват за буквални гей-ислямо-комунисти на изборите. Над хиляда години Франция беше „най-голямата дъщеря на църквата“ и като такава създаде изумителна и прекрасна култура, която обогатява света и до ден днешен. Сега създава гей-ислямо-комунизъм, както самата тя се опита по възможно най-директен начин да ви го каже и покаже вчера. Ако вас ви дразни или отвращава това, то аз съм католик и ме боли десет пъти повече от факта в каква езическа кочина превръщат това, което считам и в кръвта си за моя цивилизация, исторически и духовен ареал.
Кристиян Шкварек
Михаил Кузмов:
Хиляди преЕвИти и един по здрав, специално за ЕДМ! Колкото по се ровиш в помията толкова повече затъваш!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия