Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 27, 2024, 12:49:39 pm ---Жуженцее,
чакаме дудученцее... по тематаа.
ТАКЪВ ГЕЙ ПАРАД, КАТО ОТКРИВАНЕТО НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В ПАРИЖ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ. ЕЗИЧЕСКА КОЧИНА!
--- Край на цитат ---
1. Не моа да разбера... мечтата ти е почти 60 годишен брадат инвалид да ти прави свирки ли? Дали и ти да не посетиш психолог... или питай там ЕДМ-а къде бръмчат мургавелките, той е добре запознат и с асортимент, и с цени...
2. Всяка олимпиада със своите си психични отклонения...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 27, 2024, 09:13:54 pm ---1. Не моа да разбера... мечтата ти е почти 60 годишен брадат инвалид да ти прави свирки ли?
--- Край на цитат ---
На мен?! Нямам никаква нужда. Виж твоите дудуци са нужни на Хегемона.
Той има нужда от тях... Виж защо по-долу:
--- Цитат на: juliang в Юли 27, 2024, 09:13:54 pm ---2. Всяка олимпиада със своите си психични отклонения...
--- Край на цитат ---
1. Лъжеш! Не всяка. Да не давам кадри от Сочи, че ще има: stack overflow!
2. Ти на това в Париж отклонения ли му викаш?! Това си е чист сатанизъм!!!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 27, 2024, 09:40:41 pm ---На мен?! Нямам никаква нужда. Виж твоите дудуци са нужни на Хегемона.
Той има нужда от тях...
--- Край на цитат ---
Аз само реагирам на надувания от теб дудук. Изключително рядко проявявам самоинициатива да публикувам нещо, което не е в отговор на някое деликатно подсвирване от твоя страна.
--- Цитат на: VITAN в Юли 27, 2024, 09:40:41 pm ---2. Ти на това в Париж отклонения ли му викаш?! Това си е чист сатанизъм!!!
--- Край на цитат ---
Аз се сещам за една мумия, изложена на централния площад в столицата на един град, така че а да не си говорим за сатанистки ритуали.
Михаил Кузмов:
Еее! Батко Джул, почакай скоро ще изложат втора мумия! Още я пазят във фризера на някой бункер!
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 27, 2024, 11:22:10 pm ---Аз се сещам за една мумия, изложена на централния площад в столицата на един град, така че а да не си говорим за сатанистки ритуали.
--- Край на цитат ---
Тая мумия не е сатанински ритуал.
Виж това е:
Защо откриха Олимпиадата с Четвъртия конник на Смъртта
https://mediamall.info/news/zashto-otkriha-olimpiadata-s-chetvartiya-konnik-na-smartta-22366news.html
Завършек:
...Дано богохулстващите шизофреници да са сбъркали в прорицателството си, или аз, грешният, нещо да не съм доразбрал.
акад. Петър Иванов
Ай "деликатно" да надуете фенските вувузели. ПосолствоТО има нужда от тях...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия