Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
merlinbg:
--- Цитат на: xakep в Август 07, 2024, 04:10:43 am ---... Ако не разполагаш с необходимото оборудване и опит за извършване на тази процедура, препоръчително е да се обърнеш към професионални услуги за възстановяване на данни. Те разполагат с всичко необходимо, но предполагам , че нито портфейл, нито тхт с пароли ще бъдат възстановени...
--- Край на цитат ---
Благодаря за отговора!!! Описаните варианти са ми известни, просто се надявах да съществува някакъв "секретен" и "специализиран" софтуер за извличане на информация от мъртъв хард диск. Излиза, че такова животно не съществува и скоро няма да бъда "милионер" :) Оставям го в плановете за следващия живот, в тоя ще съм просто щастлив бедняк :) Още веднъж Благодаря!!!
Следвайки призивите във форума да се обсъждат повече технически теми, ще опиша още един малък технически проблем за мен. Когато се опитам да вляза във форума през телефона ми излиза следния текст "Съжалявам, Гост, достъпът до този форум ти е забранен! Имаш постоянна забрана."
https://drive.google.com/file/d/1BgOT7XpjOzbX_SzMriceuCcljvXrSEVp/view?usp=drive_link
Някакви идеи какво не правя правилно? Излиза, че съм забанен като "Гост" :) Мими и Пепи може само да се радват :) Шегувам се естествено :)
VITAN:
--- Цитат на: merlinbg в Август 09, 2024, 05:11:20 pm ---Описаните варианти са ми известни, просто се надявах да съществува някакъв "секретен" и "специализиран" софтуер за извличане на информация от мъртъв хард диск. Излиза, че такова животно не съществува и скоро няма да бъда "милионер" :) Оставям го в плановете за следващия живот, в тоя ще съм просто щастлив бедняк :)
--- Край на цитат ---
А, що, отговор има. Специализиран, на службите. Смъкваш диска в чиста стая, слагаш го на стенд, който мери 1 и 0, но под формата на аналогови нива. Привеждам аналогия. Сиреч, ако имаш TTL нива и имаш 2,5 волта (а не 2,8), можем да го броим за 1. За нулата е що-годе лесно. Стига повърхността да не е изподрана от главите на това място.
Това се използва от службите по друг повод => за да се предскаже, каква е била скритата (предишна) информация. Но не след просто DELETE. А когато върху тия сектори вече е била записана нова информация.
Там, където сега е 1, дали е било 1 или 0. Т.е., ако аналоговият сигнал не е на максимум, то вероятно 1 е било 0. Ако е на максимум, това вероятно пак е било 1.
Ако 0-та е "повдигната", то вероятно там е имало 1-ца.
Разбира се програмата го прави като анализ и тя предлага вероятно какво е било.
Естествено, ако се работи на много ниско ниво, а не на ниво клъстери, една такава проста текстова информация може да излезе... Честито, богат си! 8) :D Само подкупваш съответните служби.
Тоо, в България преди години конфискуваха едни незаконни пари (доходи) под формата на много! биткойни, но нищо не се чу. Вероятно ЦРУ си е прибрало стоката и още им звънят чашите от наздравици. Предполагам, но друга версия не ми хрумва.
П.п. Има фирми, които възстановяват инфо от хардове. Те вероятно могат да ти смъкнат аналоговото инфо. Или лесно могат да го направят. Софта... е, напиши си го сам и с никого няма да делиш :)
Ksurnev:
merlinbg, имам необходимия софтуер за възстановяване на бад сектори, процедурата е доста дълга, но ако си струва заслужава чакането. Пиши на ksurnev@abv.bg.
EDM electronics:
Знам, че тук има двама злословници и нещастници, които ще се издразнят, когато им кажа за соца, затова:
Соца е бил Златния век за спорта на Народна Република България.
Комунистите - да, добре четете - комунистите бяха създали такива условия за спорт по всички дисциплини, че България винаги е имала многобройни олимпийски медалисти, а в определени дисциплини сме били монополисти - щанги и художествена гимнастика.
Нешка Робева е знаела как се правят шампиони, Иван Абаджиев също. Само казармен режим, равнис-мирно, със джендарски идеологие не стават нещата.
Знам тия двамата ще им залюти на задниците, но това е истината.
Давате ли си сметка тия комунисти каква организация са направили за спорта?
Училища специално за спорт, висши спортин академии, спортни лагери, безплатна храна за спортистите - спортен комунизъм! :)
Не са ни помагали западните партньори, когато сме имали тези успехи, същото е било с икономиката. Руснаците са ни помагали. Те ни построиха АЕЦ, ТЕЦ-ове, военни заводи и цялата енергетика и тежка промишленост.
Не руснаците са бомбардирали София, не те убиха 4 500 българи, повечето от които деца и старци - американците и англичаните хвърляха бомбите в България и избиха българския народ.
Няма да си мълча за това, само защшото Кузмов си пратил децата в САЩ, като черноработници и той си купил бунгало и бил добре. Той изисква от такива като мен да си мълчат - да не му разваляме магията на дохода. :)
VITAN:
--- Цитат на: Ksurnev в Август 09, 2024, 06:39:13 pm ---merlinbg, имам необходимия софтуер за възстановяване на бад сектори, процедурата е доста дълга, но ако си струва заслужава чакането. Пиши на ksurnev@abv.bg.
--- Край на цитат ---
8)
Когато се появи биткойна, вече имаше Hiren's пакет, но каква е гаранцията, че при възстановяването няма да се загуби инфо?
Аз залагам, че ще. Нали всичко било bad sectors (доколкото си спомням условието).
Иначе просто търсим "ниско": www или http или .com (или други главни домейни) => и сме "там".
Няма нужда от никаква логика (FAT, клъстери и пр.)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия