Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"

<< < (34/40) > >>

EDM electronics:
Навремето, когато са искали да слагат фес на българите, истинските са избирали главата на дръвника.
Ти доброволно си турил американския краварски фес, че и се пъчиш - чуждопоклонник.
Нито ме интересува, нито го искам, боли мъ чепа за бизнеса ти.

Аз си имам собствен бизнес - "чесане на пъпа"  :D

Като даваш акъл да не пиша във форума по-добре питай огледалото, защо отражението в него бидейки на островна почивка е постоянно във форума, каждая 5-та минута?  ;)  :D

Въобще не ме интересува частния ти интерес, да ходите в САЩ, да сте им подлоги за пари.  :)

Михаил Кузмов:
Ами като не те интересува, защо пост през пост, все това чешеш? Нали си имаш печеливш бизнес? Или не толкова? Не забелязваш ли че това мирише на завист?

EDM electronics:
Посочи ми къде съм споменавал за какъвто и да е твой бизнес?

Изглежда ти се иска да се похвалиш с успешен бизнес, както правиш с бунгалото, с цел някой да ти завижда, не че някой тръгнал да ти завижда.

Напоследък много хора си мислят, че някой им завижда, особено когато нещо не им върви. А истината е, че те искат да им завиждат хората и при първия конфликт викат - ето видя ли, ей тоя ми завижда.

Не знам дали си забелязал, но отправната точка между нас не е твоя неинтересуващ ме бизнес, а колонизатора САЩ.

Защо спрямо оня, който не е такъв защитник на САЩ, не се е налагало да се съмнявал, че съм му завиждал на бизнеса?

Не е ли странно, колегата epwpixieq-1 е живял 25 г. в САЩ и не е турил американски фес, ти там не си живял и сам си го надянал тоя техен характерен фес.  :)
На мен и на болшинството българи такъв фес не ни трябва и като видим такъв дето си турил доброволно тоя фес, ни идва в повече.  :)

Пак ти казвам - заради твоя частен интерес, за дето си си пратил децата в САЩ да робуват за долари, аз няма да си променя риториката ни най-малко, няма да се съобразявам с теб. Единствените ми съображения в случая е ОБЩЕСТВЕНИЯ ИТНТЕРЕС!

VITAN:
Доо всички Жужи-та и жучоци:

Малко да се образовате на тема либерализъм. Края на видеото се прелива в настоящата действителност...

Либерализм за 22 минуты

https://rutube.ru/video/76e4358aa637f1e395ea4aef2ab3b94e/?r=plemwd

=>

«Война — это мир»: экс-разведчик США объяснил, чем живут глобалистские вашингтонские элиты

Вашингтонские глобалисты процветают за счёт мирового конфликта, они не хотят помочь Украине, а как раз наоборот. И имена главных из них давно известны: Хиллари Клинтон, Барак Обама, Джейк Салливан и другие. С такой точкой зрения в интервью Deep Dive выступил ветеран американских разведслужб Тонни Шаффер....

Оригинал новости ИноТВ:
https://russian.rt.com/inotv/2024-08-09/Vojna--eto-mir-eks-razvedchik

(..хората на видеото говорят правоверен английски..)

EDM electronics:
"Бал вампиров закончился" - Владимир Путин  :D

Превод на български:
западните кръвопийци на блага от целия свят ще им бъдат счупени кърлежовите хоботи  :) и няма да могат да пият повече кръв, чака ги глад.  :)
Наблюдаваме въстание на робите /въстанието на черните спартаковци  :D, има една книга на Дейвид Айк - "Бунтат на роботите"  ;)/ повсеместно в цяла Европа. В UK се очаква скоро гражданска война. Медиите умишлено крият проблема, мълчат, но крайния резултат е неизбежен. Без руските суровини западът е обречен на глад. А руски суровини няма да има.  :D Или ако има, ще е чрез посредници и комисионни, както е в момента. Няма да има нулеви цени - "Няма ги вечи гулемити гювечи" ;D. Нулевите цени ще са за другите държави от многополюсния свят, страните от БРИКС.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия