Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
Михаил Кузмов:
Нали после ти ме коригира, имал си жена и деца! Аз не оспорвам това, просто похвали се къде отмарят. То само себе си хвалиш, здравословно, сякаш си единствен. Като егоизъм звучи! Ето аз ще се похваля със снимки на внуците, но от тук нещо слаб интернет та не се зареждат.
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 01, 2024, 02:28:03 pm ---Нали после ти ме коригира, имал си жена и деца! Аз не оспорвам това, просто похвали се къде отмарят. То само себе си хвалиш, здравословно, сякаш си единствен. Като егоизъм звучи! Ето аз ще се похваля със снимки на внуците, но от тук нещо слаб интернет та не се зареждат.
--- Край на цитат ---
Не искам се да хваля със семейните си. Хваля или съответно очерням само себе си, аз участвам във форума, защо да намесвам други. Това какво правиш ти или някой друг си е ваша работа.
Да се хваля здравословно не е така. Влез в Тик-Ток, Ю-туб има безброй клипове на здравна тема, безброй блогери. Ти ми вменяваш болести, които нямам или пък искаш да имам. Аз като ти кажа, че правя нещо по въпроса, за да нямам, ти го приемаш като хвалба.
Приеми го като добър пример за подражание, не като хвалба.
Лошия пример за подражание е да чуеш някой, да се хвали колко пиел и пушил, как лъскал бастуна на сп. Плейбой и какви хубави хора били педерасите.
Е, аз не съм от тях и съм се хвалил.....
А ти като се хвалиш материално...това не е хвалене....
EDM electronics:
Съвсем умишлено казвам някои неща, като знам каква реакция ще предизвикат. :)
Всички знаем, колко завистлив човек е българина, как не му харесва някой да има нещо повече от него.
Като казвам как спортувам и се грижа за здравето си /и не само спорт/, без никога да съм му давал оценка, като съм и наясно какви мързеливци и мухъли има, как нищо не правят за себе си - до кенефа ходят с кола, едно такова мое изказване вади на показ завистта - защото някой да прави нещо повече, как смее, с какво той е по-добър, за какъв се мисли, аз имам Мерцедес, богат съм, а той с Жигулата си се прави на Джон Траволта. :D Нека да е болен, нека го мъчат хемороидите, нека... :D
Грижата за здравето е верно егоизъм Кузмов - друго не може и да бъде, защото е лична практика.
Няма как да го прави някой вместо теб.
Но щях наистина да съм егоист, ако знаех нещо, което може да помогне на някой в нужда, но не го споделям, а го крия, да го ползвам само аз - егоиста.
Не знам дали си забелязал, но повечето здравни теми са мои. Давам дори неща за които никой не ме е питал, защото сигурно съм егоист?
Мишка си ти Кузмов - Мишка Кузмов. :)
Айде потапяй...потапяй се.... ;)
Видя ли ми сега хемороидите? ;D
Михаил Кузмов:
М,дааа! Значи моите измислици по твой адрес не ти харесват, и написа цяла тирада обяснения! Но видиш ли, ти можеш да пишеш каквото ти хрумне! Даже повтаряш многократно лъжите си белким станат истина! Е няма как ЕвГенчо
Михаил Кузмов:
https://tribune.bg/bg/mrezhata/vlogar-po-potnik-sabira-dareni/ Давай, ето тук можеш да се изявиш! Нали си насмогнал масрафа?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия