Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 29, 2024, 12:05:31 pm ---... Е, един автентичен гей, известният от TV-то Евгени Минчев, съвсем друго написа:
--- Край на цитат ---
Виждам че приемаш мненията дори и на автентичните гейове за меродавни, щом ти пасват на разбиранията... :)
Ksurnev:
Ъ-ъъъ
EDM electronics:
Перде кириз ;D
Отишъл той в Гърция на острова, пуснал 3-те климатика в бунгалото, но скукааааа, скукаааа........няма какво да прави........ :D
И час през час "перде кириз" е във форума от бунгалото с 3-те климатика, да види EDM-а какво му е подготвил, как го е наредил. ;D
Хубу му става.... ;D
Михаил Кузмов:
Да ве! Скука! Бузуки, сиртаки! Нищо за децата казваш? Поне на пионерски лагер горките ги прати! Ай за жената, сама ще се оправи! Ми стига си чесъл хемороидите на лодката!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 01, 2024, 11:59:34 am ---Да ве! Бузуки, сиртаки!
--- Край на цитат ---
То се вижда - на почивка сме, а по нищо не личи, пак сме активни по темите. :D
Добре, че е форума, иначе няма емоции на почивката - скука. :)
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 01, 2024, 11:59:34 am ---Нищо за децата казваш? Поне на пионерски лагер горките ги прати! Ай за жената, сама ще се оправи!
--- Край на цитат ---
Нали каза, че съм нямал деца и жена, откъде ги появи? :)
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 01, 2024, 11:59:34 am ---Ми стига си чесъл хемороидите на лодката!
--- Край на цитат ---
Хемороиди има Батко ти Джул. :)
Той и с това е занимавал не веднъж форума, как ги оперирал и как отново се появили.
Той само хастара на дебелото си черво още не е изложил на публична дискусия. ;D
Аз нямам такива израстъци от гЪ...Ъ :).
Нали съм ти казвал не веднъж, че всеки ден минавам 10 км пеша /между 10 000 - 14 000 крачки/ или 3 км бягане. Освен това прекарвам по 1 ч във фитнеса. Веднъж седмично правя клекове с щанга около 1 ч. Всичко това именно с подобна цел - повишаване на кръвообръщението и то тай-вече в областта на малкия таз, липсата на което води до редица здравословни проблеми у всеки мъж след средна възраст - цистит, простатит, ниски нива на тестостерон, импотенция, болки в кръста, тригери по глутеусите и квадратния мускул на гърба-кръста, проблем с тазобедрените ставите и колената, и на последно място хемороидите и запека.
Сам виждаш как е при мен - достатъчно компетентен и опитен съм на тема здравна култура. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия