Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива
разградена H2O на оксидиращи елементи за увеличаване КПД на горивния процес
Михаил Кузмов:
h2motor, като съм наивен, обясни сега, какво общо има това което ти написа, с това което аз написах? Не беше ли ясно? Написах че съм добавял водна пара, някъде! Май не!
h2motor:
Мисля сега подобни изобретения ще будят недоумение! - така завършваш.
Точно съвременните, последните двигатели имат нужда от антидетонатор който да не зависи от изправността на горивната система, дюзите. Такъв двигател на пътя както караш запуши ли дюза може да се наложи да го смениш. Старите ще ти поработи с бедна смес на един цилиндър, като спреш на тихи обороти ще го чуеш, ще покараш и ще се ремонтира дюзата. При най съвременните не може. От такава неизправност за нула време стига чак до изкривяване на блока съм гледал в клипове и воден удар, успява да се разхерметизира при гарнитурата защото се изкривява блока. Рядко чак толкова, но да задере е гарантирано, да издуха клапан също често и по рядко издухва не само клапана..изпускателния, но и цилиндъра..Съвременните са уникални.
Ksurnev:
h2motor
По принцип в Конго нямят нужда от топла вода. Да, ама преди няколко години чули, че има, и тръгнали да я откриват.
Та такива мити работи.
h2motor:
Имах един преподавател по ДВГ, на шкода 120ел беше сложил пароинжектор и в карубуратора два пъти по малък жигльор. Вървеше ди пак толкова почти и правеше рекорднонисък разход на гориво, на дълъг път като кара с 80-90 км.ч. - 3 л. на 100, те днешните хибриди могат ли го това нещо ? Само пароинжектора беше серпентина от медна тръба навита около тръбата на ауспуха до изхода от изпускателния колектор, на такава шкодичка беше лесно да се навие серпентина от 10мм мисля тръба и от резервоара за вода по един маркуч капе вода в серпентината а горния и високия край свързан с всмукателния колектор. Проблема беше дестилираната вода, нямаше готов дестилатор освен тези за демонстрация в училище за часовете по химия, със стъклена серпентина. Това нещо не е навлязло точно защото хората няма да го харесват и трябва да се занимават и с дестилирана вода освен със зареждане на гориво. Но при новите двигатели които са много чупливи от детонации може и да е вариант да си го пазиш, защото като е навъртял 150 хиляди км. се почва - бобина ше избие, инжектор ще се запуши, а бедната смес е голям риск за тях защото детонира. Разбирам съпротивата.
suliko:
Понеже вече ги няма тези КИТчета Hypnow Retrokit Nano
, снимки за който иска да си ги прави:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия