Начало > Новини от света на технологиите
Space / Космос
h2motor:
Не можеш да сложиш по голям защото допуските на по големия са други, почва да се чува лагера. Не може ролков защото това са капсуловани лагери без смазване, ролковия изисква по сериозно смазване, също аксиално не фиксира..усложнява се много, слаташ съчмени с по малък ресурс и ги сменяш често защото се разбиват.
Нищо му няма на ментемето, това е от формата шупла външна. Не се чупят тези менгемета, аз съм виждал много бройки такива употрябавани много в училишните работилници. Ако едно менгеме от тези които сега се внасят е толкова здраво ще струва сериозни пари, а тези бяха евтини и здрави произведени в България.
Лагерите точно заради електромоторите на електрокарите ги бяха направили толкова издръжливи. Имаше технология в тях и научен труд, а нямаше лагери които да внесеш от никъде и затова ги направиха.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Август 04, 2024, 10:12:48 am ---Не можеш да сложиш по голям защото допуските на по големия са други, почва да се чува лагера. Не може ролков защото това са капсуловани лагери без смазване, ролковия изисква по сериозно смазване, също аксиално не фиксира..усложнява се много, слаташ съчмени с по малък ресурс и ги сменяш често защото се разбиват.
--- Край на цитат ---
При условие че поддържам стотици машини огромна част от които работят 24/7/365, и основна част от тези устройства е вентилатора де осигурява въздуха за горенето... дали си струва баш на мен да ми ги приказваш тия неща? Минали са ми през ръцете хиляди лагери, на мотори от 200 вата до 200 киловата. И сполучливи конструкции, де изкарват 10 години без да спират, и такива дет всяка година трябва да има сменяш лагерите. И като 10 пъти на даден модел смениш лагерите, по някое време виждаш че от завода почва да идва горелка с мотор, на който лагерите са други...
--- Цитат на: h2motor в Август 04, 2024, 10:12:48 am ---... Имаше технология в тях и научен труд, а нямаше лагери които да внесеш от никъде и затова ги направиха.
--- Край на цитат ---
Точно това ти обяснявам - има технология, за да произвеждаш качествени лагери ти трябва качествено оборудване за производство и добра суровина. С инструменти и оборудване като това менгеме НИЩО качествено не можеш да произведеш. Нещата са вързани.
h2motor:
Ти си като котка по гръб не падаш, да не си руснак случайно ? Те са като котките, то и затова в миналото на един човек се падали по 5 котки и императора се правил на луд че много обича да ги убива, та и другите да прихванат от него. Кучета и котки навсякъде, държавата пълна. Като кажат кошка и някак особенно звучи, божествено.
В нашия завод правеха лагери които са в пъти по издръжливи от койо - японските, на моторите на електрокарите са слагани японски лагери да решат проблема, но удрят на камък. Аз също ги знам колко работят западните и азиатските лагери. Няма друг лагер освен българските на който циментацията му да не може да се изрони. Няма проблем за оборудване, има много производители, материали също има много. 10 години да е издържал лагера много ли е ? :)
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Август 04, 2024, 10:53:24 am ---... Няма друг лагер освен българските на който циментацията му да не може да се изрони.
--- Край на цитат ---
А да не си говорим кой се е заял.
Кога по соц време си виждал западен лагер? С какво го сравняваше тогава, че си толкова сигурен? Може би имахме достъп до цялата номеклатура на западните производители и можехме да си избираме какво да си доставим?
Кат си бачкал в разни соц заводи мисля че няма начин да не си се сблъсквал със германски машини, останали още от царско време. Работещи 50-60 години без ремонти. Машини с прецизност, за която можехме само да си мечтаем.
Къде по онова време можеше да видиш мотокари или електрокати на Бобкат, Тойота или Маниту, за да ги сравниш с нашите?
Някой ти е продънил в главата че България е заливала целия свят с електрокари. Пълна глупост - годишно сме продавали по 4-5 000 бройки на запад. Всичко е отивало за СССР, ГДР и братските маймуни в Африка и Близкия изток.
--- Цитат ---Средногодишно неговият обем се движи в рамките на 70,000-75,000 броя машини. Естествено повечето от тях - около 60,000 бройки, заминават за СССР, 5,000-6,000 отиват в Германската демократична република (ГДР), а по т. нар. второ направление (страните извън СИВ) се търгуват около 4,500 бройки годишно.
--- Край на цитат ---
В началото на годината сменях лагери на главините на БМВ-то на синковеца. 1996 година излезнало от завода. Извадихме оригинални лагери от главините, на 28 години.
EDM electronics:
--- Цитат на: h2motor в Август 04, 2024, 10:53:24 am ---Ти си като котка по гръб не падаш, да не си руснак случайно ?
--- Край на цитат ---
Правилно си забелязал. Тоя като види зора и включва ината и се инати, инати, докато напука някоя вена. :D
Той така спореше и за параметрите на транзисторите и докато не стана за смях на аудиторията, не престана, покри се за 1-седмица да ближе рани. :)
Той не пада на гръб обаче, а всъщност си удря гъза в тавана и там залепва, и виси - извисен. :D
Понеже е отлетял много нависоко, се налага аз с модераторктата мотика ;) с дългата дръжка, да го изстържа буквално от там и да го сваля на земята, да го приземя. :D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия