Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Водородна клетка, има ли все още ентусиасти ?
alvion:
https://www.youtube.com/v/Uu0jlrcMKGQ
venzi:
Здравей Христо,
ако оставим всички закачки, мисля че колегите от сайта ти дадоха добри и достатъчни съвети.
Това, че ти не ги чуваш си е твой проблем, или проблем на цялото наше разглезено младо поколение.
Извинявай не само ти , но и ние сме виновни за това.
Това което ти искаш да постигнеш е много голямо и дано успееш.
От години чета сайта но не пиша. Освен ако ще помогна на някой колега да реши някой проблем.
Не се обиждай и ние бяхме на твойто ниво, но преди 10 години.
Не се сърди прочети внимателно техните съвети, те ще са ти само от полза.
И макар че колегите ти писаха, ще ти кажа и аз, прочети книгата на Деси.
Тя и е оставена от Илия Вэлков. Така ще направиш своя пръв Браун газ генератор.
След това ще разбереш, кои са неговите предимства и недостатъци.
Там ще научиш много неща, от които ще тръгнеш по този дълг и не лесен път.
И знай че, това е само начолото на един мног дълг и труден път по който всички или почти всички,
от които ти писаха се връщат.
Желая ти успех!!!
Венци
fever_wits:
Към Vitan: Книгата съм я чел преди години. Мислех че съм я запазил в архива си, но не за съжаление. Може и да ме лъже паметта но и там имаше нещо което липсваше като информация.
След 1 час ровене из архивите се оказа, че все още я пазя. Ще я прочета пак. Под изречежението "....Без да знаеш как работи клетката, не можеш да мислиш за управление на процеса." Имах в предвид вече направената клетка която ще се монтира на колата.
В същност ти или някой правил ли си клетка по книгата на Юл Браун ? Или просто е поредния документ в нета ?
Отностно проблемите с мотора, не виждам какво точно те притеснява. Като изключим изработката на специфичен разпределителен вал (за да може да се промени времето на отваряне/затваряне на клапаните) другото може да се коригира без особени усилия. Не знам какво очакваш да се случва в двигателя. Реално ако погледнем двигател на ВАЗ 2101 (1200 кб) и Suzuki SX4 (2000 кб) няма голяма разлика в приципа. Вярно че 2 рия е с 16 клапана, че има инжектори, вместо карбуратор, но принципа на работа е същия. И нещо весело даже и двата двигателя са с верига между разпределителния и коляновия вал. В същност даже ще бъде по лесно да се преработи Жигула на оксиводород, от колкото сузукито.
Към Радико: Моя грешка е отностно браунов газ, иначе както казах по рано не мисля да замествам изцяло бензина, а ще опитам да го намаля до към 30%. Причината да го намаля е да ползвам бензина като "забавител" на горенето на окисиводорода. Има изключително голяма разлика в горенето на оксиводорода и бензина като скорост на горене, за да не се налага да правя нов разпелелитен вал.
И нещо което не ми дава мира и сега ме осени идеята. Малко по рано говорхме за експозия и имплозия.
В същносто няма изтинска имплозия е ефект на такава.
1 литър вода има обем на 10х10х10 см. или един кубичен дециметър (dm3).
1 литър вода е около 1800 литра смес от водород и кислород. Та тези 1800 л не заемат 1 dm3, а много повече.
Реално при окислението на водорода, 2 молекули водород се свързват с 1 молекула кислород и се получава 1 молекула H20 и се отделя много енергия.
В момента който се окисли водорода имаме и имплозия и експолозия почти едновременноь, казвам почти защото има Δt между самото сливане и отделянето на енергия.
Ако в този момент разглеждаме горенето на бензин и оксиводород, реално получваме изгорели газове и вода, но вода която е много висока температурна среда.А ако не ме лъже паметта, един от опитите да се намали количеството бензин е да се вкара водна пара.
Ksurnev:
Хора, нямя как да се остави човека да е енергонезависим. Как тогава ще бъде управлява, аджеба?
Радико:
--- Цитат --- Към Радико: Моя грешка е отностно браунов газ, иначе както казах по рано не мисля да замествам изцяло бензина, а ще опитам да го намаля до към 30%. Причината да го намаля е да ползвам бензина като "забавител" на горенето на окисиводорода. Има изключително голяма разлика в горенето на оксиводорода и бензина като скорост на горене, за да не се налага да правя нов разпелелитен вал
--- Край на цитат ---
Искаш да кажеш да използваш само 30% от бензина така ли? Да използваш бензина като катализатор а енергията да ти дава разложената вода. ХМ колко точно енергия е необходима за да разложиш един грам вода на браунгаз и колко точно енергия отдава един грам браунгаз при изгарянето си. С това наясно ли си????
Ако не си първо от там трябва да започнеш. Иначе, пак ти казвам отиваш в териториите на великата плоска земя.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия