Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Разбирам, гордееш се с Вагнер! Нищо лично, и смъртта е бизнес! И това са емблеми на Вагнер.
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 03, 2023, 10:02:34 am ---Разбирам, гордееш се с Вагнер! Нищо лично, и смъртта е бизнес! И това са емблеми на Вагнер.
--- Край на цитат ---
Знаеш ли коя държава има най-много ЧВК?
Бизнеса с ЧВК за който говориш направи държавен преврат в Украйна, Либия и Ирак. Там този бизнес със смъртта го направиха американските ЧВК.
С тях ли да се гордея или ти с тях?
Великобритания има ЧВК с численост над 1 мил. души.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2023, 10:35:59 am ---Великобритания има ЧВК с численост над 1 мил. души.
--- Край на цитат ---
Ама те не тръгват да свалят кралицата (или краля) :)
И само да напомня - населението на Великобритания е малко над 60 милиона души - вкл. жени, пенсионери и пеленачета...
Михаил Кузмов:
Твоят аватар е на Вагнер, моят е на моя внук! С него се гордея! А по света колко ЧВК има, не е моя работа! В Русия били поне 30, и това не е моя работа! Аз имам военно минало, от времето на ядрената надпревара! Благодаря на Бога че за малко не бях изпратен в Чехия през 1968ма! Сега можеше да бъда убиец! С това не се гордея! Анадънму малкия!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2023, 10:35:59 am ---Бизнеса с ЧВК за който говориш направи държавен преврат в Украйна, Либия и Ирак. Там този бизнес със смъртта го направиха американските ЧВК.
--- Край на цитат ---
Аз само да попитам... къде географски беше основния бизнес на Вагнер до преди 2 години?
Ако се откъснеш за малко от бъркането в телесните си отверстия можеш да се запознаеш с едно абсолютно манипулативно и незаслужаващо доверие сайтче: https://alleyesonwagner.org/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия