Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 03, 2023, 12:09:37 pm ---1. Ама те не тръгват да свалят кралицата (или краля) :)
2. И само да напомня - населението на Великобритания е малко над 60 милиона души - вкл. жени, пенсионери и пеленачета...
--- Край на цитат ---
1. Да не си гледал случайно представление на Балшой театър?
Учудващо е как превратаджия му е простено и се връща там, където иска да прави преврат и никой не го арестува? - предполагам това се случва само в театъра. Сага, че ти не правиш разлика с действителността, показва колко летящи бръмбара има в главата ти.
2. Да напомня: населението на руската федерация е 145 мил. Учудващо общата численост на ЧВК е поне 20 пъти по-малка от ЧВК Великобритания.
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 03, 2023, 12:17:36 pm ---Твоят аватар е на Вагнер, моят е на моя внук! С него се гордея! А по света колко ЧВК има, не е моя работа! В Русия били поне 30, и това не е моя работа! Аз имам военно минало, от времето на ядрената надпревара! Благодаря на Бога че за малко не бях изпратен в Чехия през 1968ма! Сега можеше да бъда убиец! С това не се гордея! Анадънму малкия!
--- Край на цитат ---
Аватара не олицитворение на гордост, а асоциация. Ти като се гордееш и си сложил гордостта си на аватар, не значи че и другите мислят, като тебе. Като не е твоя работа ЧВК, защо ги споменаваш? Колкото до военното ти минало и това дали си щял да станеш съпричастен в убийства и не се гордееш с това, питай GMG - той се гордее с военното си минало на наемник, който за пари е отишъл да убива. Мисля, че с него трябва да обсъдиш тази тема.
Не знам какво общо имам аз с твоите асоциации?
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2023, 01:39:11 pm ---Учудващо общата численост на ЧВК е поне 20 пъти по-малка от ЧВК Великобритания.
--- Край на цитат ---
По-добре не мога да го кажа:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2023, 01:39:11 pm ---... ти не правиш разлика с действителността, показва колко летящи бръмбара има в главата ти.
--- Край на цитат ---
Михаил Кузмов:
А кой има нещо общо с твоите асоциации като ибрикчия на Путин?
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 03, 2023, 04:34:00 pm ---А кой има нещо общо с твоите асоциации като ибрикчия на Путин?
--- Край на цитат ---
Ибрикчиите на фашиста Зеленски.
Само фашист се дразни от симпатизантите на Путин.
Михаил Кузмов:
Путин разкри държавна тайна
https://fakti.bg/amp/world/795664-putin-razkri-darjavna-taina?utm_source=upday&utm_medium=referral
Изпратено чрез @upday а за това ново 25 какво ще кажеш?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия