Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Нищо лично ЖиМиЖи! Това се отнася до онзи който не е на ясно със себе си! Имаше аватар Суровикин, оказа се ренегат, обичал Путин! Сега е Вагнер, пак ренегат бил верен на Путин. Какво падение! Пък някои били фашисти!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 03, 2023, 06:38:51 am ---Това се отнася до онзи който не е на ясно със себе си!
--- Край на цитат ---
"Ооооооо....свещена простота" - Джордано Бруно! :)
juliang:
https://www.rbc.ru/society/01/07/2023/64a016c19a79476fa0e5a0a7
--- Цитат ---Прокурор Чувашии утонул во время заплыва по Волге
...
Прокурором Чувашии Фомин был с 2020-го, ранее работал в Крыму и Ярославской области
--- Край на цитат ---
GMG:
Бруно поне открил нещо, ти Евгений какво намери? :)
Не си наясно в ситуацията изглежда, само плашиш хората. :)
Виж предлагам ти да са изкъпеш тука на морето и да са запознаем, няма нищо лошо, тъкмо с Костадинов ща срещна да са запознаете понеже много приказва и той пък ми е кум. ;)
Белким измислите нещо, аз ще помагам.. ;)
EDM electronics:
--- Цитат на: GMG в Юли 03, 2023, 09:08:03 am --- Бруно поне открил нещо, ти Евгений какво намери? :)
Не си наясно в ситуацията изглежда, само плашиш хората. :)
--- Край на цитат ---
Хахахахахааа.....ааааа... ;D
Италианеца Бруно е открил, че Земята е кръгла и се върти около Слънцето, затова и умрял на клада и го замеряли с камъни плоскоземците - тогавашните дърти фашаги. :D
Аз съм открил противоположното на Бруно ;), че Земята е плоска, на нива, които се разграничаван с ледена обвивка и че Слънцето се върти около Земята. :D
Хахахаха...ааа... :D
То е нещо, като както едни твърдят, че Жигулата има задни амортисьори, а пък други "специалист-тираджии-откриватели на вечните фенерчета" твърдят ;D, че имало само пружини, да подскачала на всеки камък и категорично нямало амортисьори, нищо че по магазините продавали такива. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия