Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (162/919) > >>

Михаил Кузмов:
Нищо лично ЖиМиЖи! Това се отнася до онзи който не е на ясно със себе си! Имаше аватар Суровикин, оказа се ренегат, обичал Путин! Сега е Вагнер, пак ренегат бил верен на Путин. Какво падение! Пък някои били фашисти!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 03, 2023, 06:38:51 am ---Това се отнася до онзи който не е на ясно със себе си!

--- Край на цитат ---

"Ооооооо....свещена простота" - Джордано Бруно!  :)

juliang:
https://www.rbc.ru/society/01/07/2023/64a016c19a79476fa0e5a0a7

--- Цитат ---Прокурор Чувашии утонул во время заплыва по Волге
...
Прокурором Чувашии Фомин был с 2020-го, ранее работал в Крыму и Ярославской области

--- Край на цитат ---

GMG:
   Бруно поне открил нещо, ти Евгений какво намери?  :)
Не си наясно в ситуацията изглежда, само плашиш хората.  :)
Виж предлагам ти да са изкъпеш тука на морето и да са запознаем, няма нищо лошо, тъкмо с Костадинов ща срещна да са запознаете  понеже много приказва и той пък ми е кум.  ;)
Белким измислите нещо, аз ще помагам..  ;)

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Юли 03, 2023, 09:08:03 am ---   Бруно поне открил нещо, ти Евгений какво намери?  :)
Не си наясно в ситуацията изглежда, само плашиш хората.  :)

--- Край на цитат ---

Хахахахахааа.....ааааа...   ;D
Италианеца Бруно е открил, че Земята е кръгла и се върти около Слънцето, затова и умрял на клада и го замеряли с камъни плоскоземците - тогавашните дърти фашаги.  :D

Аз съм открил противоположното на Бруно  ;), че Земята е плоска, на нива, които се разграничаван с ледена обвивка и че Слънцето се върти около Земята.  :D

Хахахаха...ааа...  :D

То е нещо, като както едни твърдят, че Жигулата има задни амортисьори, а пък други "специалист-тираджии-откриватели на вечните фенерчета" твърдят  ;D, че имало само пружини, да подскачала на всеки камък и категорично нямало амортисьори, нищо че по магазините продавали такива.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия