Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (161/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 01, 2023, 06:06:26 pm ---20 век - за всичко са виновни евреите...
21 век - за всичко са виновни руснаците...
Не вярвате?!
Пуснете си телевизора, пуснете си радиото, отворете си новинарските сайтове. Там всичко ще ви обяснят.

--- Край на цитат ---

Отваряш на Витко профила - за всичко са виновни англосаксите... :) Или украинците? Или педалите? Абе... всички освен Витко са виновни :)

EDM electronics:
Нямаше ме доста време - ангажиран от ГРУ за нуждите на СВО и усещам тук е замирисало на дърти фашисти?  :) Някой ръси фашистки миризливи хормони във форума?

Явно трябва да освежавам вуздуха. Где мои боеприпасы? Шайгу, Герасимов, где мои боеприпасы?  :D

Вместо "здравей", "привет" или "добър ден" вече казвам: "Слава на Путин и Пригожин"! :)

GMG:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 02, 2023, 11:14:26 am ---Нямаше ме доста време - ангажиран ...

--- Край на цитат ---
  Где си бил ангажиран не знам, докато те нямаше няма нищо интересно случило СЕ, само забелязвам, че пак си сменил аватара, те нямаха край тез твойте прикачвания.  :)
Вземи си курдисай някоя твоя снимка кат по-млад барем са знай, че Едм там като малък и още не залитнал..- към политиката която така и не разбрал.
То тва не амортисьор или ресор да ги объркаш.  ;D

Михаил Кузмов:
Пускам телевайзора, кво да видиш? Путинизмът нещо запецва! ВУйната му не върви! Ренегати! Писнало им! Обаче не падаме духом! Евала, машала! Арестуваме! Тия пък укрофашисти напредват мамка им! И ся кво? О да, имаме ядрено оружие! Ще видят те! Ядосах се и метнах бутилката по тивито! Екрана се счупи и сега нямам TV! Настъпи спокойствие!

GMG:
  Кузмов, ти си дрът - простено ти е!  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия