Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 06, 2023, 10:08:10 am ---Комунистите ви дадоха такава възможност и без пари. Защо тогава се възмущавате? - живейте си рамо до рамо с приматите от Сливен. :D
--- Край на цитат ---
Както казах - свикваме. Демокрацията изисква жертви, никой не е казал че всичко е цветя и рози. Трябва да се правят компромиси, и мисля че си струват в името на всичко останало хубаво което ни донесе.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юни 06, 2023, 10:14:22 am ---Както казах - свикваме. Демокрацията изисква жертви, никой не е казал че всичко е цветя и рози. Трябва да се правят компромиси, и мисля че си струват в името на всичко останало хубаво което ни донесе.
--- Край на цитат ---
Внимавай какво си пожелаваш! :D
Не миграцията е най-голямата евроатлантическа ценност, а гейовщината. :D
Представи си да ти докарат зет? :D - ТугаС аС дъ тъ питъм, как ще свикнеш и дали няма да си спомниш за EDM electronics под сурдинка да си кажеш - той беше за всичко прав. Да им го тура на скапаната "демокрация".
Бях ти показал едно видео на скоро на един такъв баща. Мълчахте, като риби.
Ноооооооо, както ти казваш - ще преглъщаш в името на останалите благинки от демокрацията, а какви са те? - ядеш буболечки в красиви опаковки, съчетани с химия от цялата менделеева таблица и си купуваш някакви стари коли, не знам как те те правят щастлив.
Ако ти дойде до главата наркоман, пак се сети за горното. Това, че си викаш, то обаче не е дошло до моята глава, огъня гори в комшията, да се оправя, рано или късно огъня ще застигне ако не теб пряко, то индиректно твоите наследници.
Няма да ти казвам как са ги зомбирали на запад на тая тема и какви телевизионни предавания дават. Впрочем само това дават. Тази лавина идва и у нас, помни ми думата. Първата стъпка да се отприщи от най-горния слой снега е приемането на Истанбулската конвенция. Оттам насетне лавината ще набира скорост. След години основната дискусия по телевизиите ще е предавания с деца, не просто обучение, а буквално заставяне да сменят пола си. Ще си мислите, че това е за хорските деца, щото вашите са пораснали. А за внуците и правнуците помислихте ли, заблудени демократи?
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 06, 2023, 10:24:07 am ---Представи си да ти докарат зет? :D - ТугаС аС дъ тъ питъм, как ще свикнеш и дали няма да си спомниш за EDM electronics под сурдинка да си кажеш - той беше за всичко прав. Да им го тура на скапаната "демокрация".
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 06, 2023, 10:24:07 am ---Ако ти дойде до главата наркоман, пак се сети за горното. Това, че си викаш, то обаче не е дошло до моята глава, огъня гори в комшията, да се оправя, рано или късно огъня ще застигне ако не теб пряко, то индиректно твоите наследници.
--- Край на цитат ---
Типично в твой стил - държавата ти е виновна че сина ти е станал гей или наркоман, ти нямаш нищо общо с това. Разбирам те - отглеждането на наследство е тежка и отговорна работа, с която усещаш че няма да се справиш. И като един пораженец предварително си намерил виновния - демокрацията... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 06, 2023, 10:24:07 am ---... Първата стъпка да се отприщи от най-горния слой снега е приемането на Истанбулската конвенция.
--- Край на цитат ---
Ако си беше направил труда да я прочетеш цялата, щеше да разбереш че смисъла й е съвсем друг. Ама у вашия войводски край явно е прието да си биете жените, та затуй пищите толкоз.
Айде с'я кат си толкоз начетен - кое в Истанбулската конвенция е скандално? Има едно-единствено изречение, и заради него пищите до бога, пренебрегвайки всичко добро, което е написано в тази конвенция.
И не ми разтягай само локуми, ами дай цитати. Иначе отново ще докажеш че си просто един бърборко и паникьор.
EDM electronics:
Запомни от мен:
"Бит и ебан насищане нямат" :)
Пак нещо ми се набутваш и пак ще ядеш калая. :D
Целта на тая Истанбулска конвенция е завоалирано под предлог от защита срещу насилието, да се прекара един текст тихомълком за съвсем различно нещо нямащо нищо общо с насилието с цел да принудят законодателствата на държавите ратифицирали конвенцията, да си променят Семейния кодекс, касателно сключването на брак между мъж и жена и да стане той възможен вече между еднополови двойки.
Това е целта на тая конвенция.
А що се отнася до насилието, в българските закони има достатъчно текстове, които го санкционират - физическо и психическо насилие. Нямаме нужда от тая конвенция, тя с нищо не би допълнила нашето законодателство, освен както ти казах, да пробутат тази единствена разпоредба, която задължава държавите на основа защита от дискриминация включително и сексуална ориентация, да премахнат забраната да се сключва граждански брак от еднополови хомосексуални двойки.
Мога да ти намеря точния текст от Конвенцията, ако видя че инатът ти се е обострил, защото той при теб по принцип зашкалва и уреда на го хваща дори. :D
Иначе много ти благодаря, че си разбрал, че съм толкоз начетен и знаещ! :D
Така е, така е, с това съм съгласен с теб.
А не забеляза ли, че съм и скромен, като комунистите едно време? ;D - хахахаха...ххаха.... ;D
EDM electronics:
Горелкаджия, къде се покри, защо не кажеш нещо?
Ти на изпит ли си решил да ме подлагаш?
Нито електрониката ти е електроника на тебе, нито програмирането, нито правото.
Подви си опашката и избяга. ;D
Ти със мене удари на камък в тоя форум. Това го установих още когато се появи.
Казах си: тоя много се изхвърля, много си дрънчи гъза в тавана, но ще яде калая. :D
А пък като чух "софиянец", го умножих на квадрат. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия