Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: suliko в Май 29, 2023, 09:34:47 am ---Ми така си е ! :
--- Край на цитат ---
Това може да го каже само човек, който не се е возил примерно в Ланд Ровър или Чероки по някои сокаци или камънаци. Но тъй като тогава в соц страните просто нямаше такива машини, Нива-та беше най-доброто от това което бяхме виждали.
А в нормалните държави човека се качи в Нива, после се качи в Ленд Ровър-а и нещата му стават ясни за 15 минути...
Защо сирийците и афганистанците качват картечниците си все на Тойоти бре? Що не си взимат Ниви? Сигурно щот не мога да си ги позволят финансово? :)
suliko:
Даже имат с Български номера ''техните'' тойоти, но ето ИИ какво ще ни каже - Факти е събрал за Жигул'и:
https://www.youtube.com/v/JvQcE8GKQvU
https://www.youtube.com/watch?v=JvQcE8GKQvU
ЖИГУЛИ: ИНТЕРЕСНЫЕ ФАКТЫ ОБ АВТОЛЕГЕНДЕ
Микс Фактов
И другото ИИ :
https://www.youtube.com/v/sE8xuYO4cik
https://www.youtube.com/watch?v=sE8xuYO4cik
История создания «копейки» ВАЗ-2101
861 257 показвания 6.12.2018 г.
Давайте вспомним историю создания легендарного отечественного автомобиля ВАЗ-2101, первой модели волжского автомобильного завода.
https://www.youtube.com/v/gOiTkNkC5NU
https://www.youtube.com/watch?v=gOiTkNkC5NU
История создания «семёрки» ВАЗ-2107
Я някаква кинохроника се намери май нея ИИ не я е барал ощи:
https://www.youtube.com/v/qIN106Yq0B0
https://www.youtube.com/watch?v=qIN106Yq0B0
Автомобили ВАЗ 1978 год. кинохроники автомобильной промышленности СССР.
Ksurnev:
Така е то!!!
Джул, снимките, дето си качил са ОТ ДЖИХАДИСТИТЕ, видя ли черното знаме, и обясни как през България и Турция се оказаха в Сирия, и то в техни ръце.
(Знаеш кого да питаш)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 29, 2023, 09:21:48 am ---Опитваш се много елементарно да поставяш знак за равенство между Хитлер и Зеленски, между либерали и педераси, между пазарна икономика и американци. Разбирам те - така ти е много по-лесно да схващаш нещата... вапцваш в черно и бяло и всичко се изяснява.
--- Край на цитат ---
Не са равни по времето по което са родени, но по идеология са равни и русофобия. Не че ми е лесно, просто ми е обективно. В Украйна днес има същите фашисти, които бяха развъдени от САЩ, за да завземат украинската власт и да се бият против Русия, както е било по време на ВСВ.
--- Цитат на: juliang в Май 29, 2023, 09:21:48 am ---Що не ме питаш мен к'во ми е дал соца, и как си чеша пъпа по цял ден? :) Или аз съм живял в някакъв друг соц? Нали тоя тъп социализъм даваше на всички по равно? Аз къде съм бил кат е раздавал?
--- Край на цитат ---
Ти си живял в соца, но си бил със същата оФча душа. Не успя да си отговориш на въпроса, защо в края в който си се родил за 5 века турско робство не се е родил нито един хайдутин, не е имало нито един партизанин? Под крушата не падат ябълки. Ти си произлязал от такива овчедушни хора. А през соца бяхте най-големите комунисти и номенклатурчици по вашия край - под край разбирам селския около София, ти по-късно си се преселил в София, не казвам че си роден на полето на село.
Ти поруга най-светлите образи в българската история, като нарече Ботев и Левски турски граждани. Ти отрече Баташкото клане, като лъжа. Ти оправда хвърлянето на атомните бомби от САЩ в Япония. Ти оправда яденето на червеи, мухи и ларви без да казват къде ще го слагат. Ти одобряваш педерастията. Ти оправда англоамериканските бомбардировки над София. А такива заслужават наказание - бой с камъни по главата! - това ясно ли ти е?
--- Цитат на: juliang в Май 29, 2023, 09:21:48 am ---И наистина ще ми е много трудно да обясня от какво е лишил соца човек, който смята че Жигула-та е върха на автомобилостроенето... В България за съжаление все още е пълно с хора, които смятат че Жигулата, панелката и бунгалото в Обзор са били най-прекрасните неща, които са им се случвали в живота и че този начин на съществуване ги устройва напълно. Точно затова мразя соца - той уби мечтите на хората, докара ги до положение да вегетират без мечти, щастливи че имат паница с ориз за ядене и кашон под моста за спане... А, да... и полубожество появяващо се на трибуната на мавзолея (или на Червения площад) на което да благодарят за паницата и кашона...
--- Край на цитат ---
Точно такива като теб с твоето дребно материалистично мислене свързват качеството на живот и щастието с някаква кола. Жигулата те правила нещастен, сега с дараците които имаш си много щастлив. В магазините не можеш да си купиш нито една качествена хранителна стока - всичко е отрова и боклук, дори Светлодушия антикомунист не може да го отрече. Той копа оранжерия, защото го е страх да си купи демократична храна от магазина. Ако има комунистическа от Тодор Живков пръв ще е на опашката, иначе плюе по комунизма тоя, да се прави на Джон Траволта и пич... :D
Не се правете на пичове с антикомунистическа риторика, че с оглед работата ви на бараби - хора които работят с крака, а не с глава, изглеждате много смешни и сте за осмиване. :D
Какви мечти са ти отнели, не мислиш ли, че взе и да се лигавиш?
Разликата с едно време е в това, че сега можеш да си избелиш ануса или да идеш на гей-парад :). Или в училище да учат внуците ти, как имало родител 1 и родител 2. Ако не бяха китайците с евтините комунистически стоки щеше да имаш много по-малко материални блага днес от соца. В соца хората бяха пълни с недвижими имоти, вещи които западняците не притежават. Кой е бил по-богатия?
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 31, 2023, 03:19:03 pm ---... ти по-късно си се преселил в София, не казвам че си роден на полето на село.
--- Край на цитат ---
Не може да ме засегне такова твърдение, особено от човек родом от най-мангалския град в България. А да спреш, щот и аз мога да настъпвам по мазолите.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 31, 2023, 03:19:03 pm ---... Ти поруга най-светлите образи в българската история, като нарече Ботев и Левски турски граждани...
--- Край на цитат ---
Мислех да задам тоя въпрос на Монти, ама сега го задавам на теб: Каква е разликата между Ботев и Левски и бойците от "руската освободителна армия" де вилнеят из Белгородския регион? Тях ще ги приемеш ли като борци срещу несправедливия режим на Путин и ще ги сложиш ли на пиедестал? Или поне ще оправдаеш ли действията им?
Те правят точно това което Ботев и Левски - борят се за това техните родни места да се отърват от вековното подтисничество на Руската империя. Борят се точно както са се борили така уважаваните от теб хайдути преди почти 2 века. Няма значение че тая територия е от много векове руска, както няма значение че българската територия е била 5 века турска, нали?
Затова ти казвам че прекалено лесно вапцващ нещата с черна или бяла боя, отричайки оттенъците.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 31, 2023, 03:19:03 pm ---... Ти оправда хвърлянето на атомните бомби от САЩ в Япония...
--- Край на цитат ---
А ти приветстваш ударите с ракети над Киев и всички украински градове, над мирното население на стотици километри от фронта. Каква е разликата?
--- Цитат на: EDM electronics в Май 31, 2023, 03:19:03 pm ---... Ти одобряваш педерастията...
--- Край на цитат ---
Не я приветствам, просто я понасям. Точно както понасям активистите на партия Възраждане. Ма за вторите не съм сигурен до кога ще се стискам... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Май 31, 2023, 03:19:03 pm ---... Ти оправда англоамериканските бомбардировки над София.
--- Край на цитат ---
И да се върнем на Киев... И защо мислиш че Киев може да се бомбардира, а София не? Или си забравил тези факти от нашата история:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 31, 2023, 03:19:03 pm ---... В магазините не можеш да си купиш нито една качествена хранителна стока - всичко е отрова и боклук, дори Светлодушия антикомунист не може да го отрече. Той копа оранжерия, защото го е страх да си купи демократична храна от магазина. Ако има комунистическа от Тодор Живков пръв ще е на опашката, иначе плюе по комунизма тоя, да се прави на Джон Траволта и пич... :D
--- Край на цитат ---
Не си ял салатки расли под Чернобилския държд и не си махал с байрачето на манифестация дни след взрива... затова смяташ че всичко по бай-тошово време е било прекрасно.
Да ти разказвам ли как се произвеждаха киселите краставички по онвоа време, щото за разлика от теб аз съм бил на бригада в помощ на селското стопанство по това време. Да ти обяснявам ли как метяхме пода на цеха и връщахме падналите краставички на поточната линия? Да ти обяснявам ли колко често си миехме ръцете след посещение на тоалетната и преди да се върнем на конвейра? А как се миеха бурканите, или по-точна как не се миеха изобщо? Само изтупвахме хлебарките и мишите изпражения и ги пускаме на поточната линия...
Младежо, идея си нямаш каква мизерия беше тогава...
--- Цитат на: EDM electronics в Май 31, 2023, 03:19:03 pm ---... В соца хората бяха пълни с недвижими имоти, вещи които западняците не притежават. Кой е бил по-богатия?
--- Край на цитат ---
Това че твоите родители с връзки са успели да се класират не означава че всички са били така. За какво ти е имот, като няма с какво да го обзаведеш? Че се чакаше за прости плочки за баня с месеци и със записване. Какви плочки... тухли и цимент нямаше. Ако си мислиш че филма "Баш майстора" е само художествена измислица значи никаква идея си нямаш какво беше по онова време.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия