Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (123/919) > >>

EDM electronics:
"Това са наши хора, които са одобрени от посолството..." - от разговор на колониални администратори-предатели. Под посолството мисля не следва да се конкретизира кое? Ако не разбираш кое със сигурно си тъпунгер.  :)

Сега разбирате ли за какво постоянно ви говоря?
Много взе да намирисва, да се вкисва и настават времена, да се хвърля боклука и да се мете с голямата метла, но преди това е добре с дебелия сап от мотиката да се окастри хуууубаво.

Михаил Кузмов, да те питам един неудобен въпрос?
Ти имаш ли нещо общо с фашистката идеология, случайно в рода ти да е имало фашисти преди 9-ти септември?
Харесваш ли Хитлер, т.к. аз харесвам Путин, харесваш ли Степан Бандера и наркомана Зеленски?  :)
Имам едни съмнения за тебе, дано не се окажа прав.  :)

Михаил Кузмов:
Не виждам защо неудобен? Ако имаш, вкарай във въпросника още какво те интересува! Ако обещаеш че ще ме приемеш в партията, обещавам да си кажа майчиното мляко!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 28, 2023, 09:37:49 pm ---Не виждам защо неудобен? Ако имаш, вкарай във въпросника още какво те интересува! Ако обещаеш че ще ме приемеш в партията, обещавам да си кажа майчиното мляко!

--- Край на цитат ---
Ами другия въпрос, който е интересен: Защо си толкова неблагодарен на соца, като ти е дал такава айлякчийска работа и буквално си чесал пъпа, а сега плюеш? - ей, няма ненаказано добро, страшна неблагодарност.

В коя партия да те приемам, никога не съм говорил за партии?
Привърженик съм на всяка антиколониална партия, която иска да изгони американците от България. Това е основният проблем в държавата. Изгоним ли американците, държавата ще си върне суверенитета и ще взима решения, които са изгодни за държавата, не за колониалния началник - какви комунисти те гонят тебе, ти комунопараноик ли си и не само ти - Светлодушия /будиста/не може да избяга от изреченото, и той се направи на гъзар, като ме наричаше комунист, а той от кои е, той либерал ли е, за педерастията и колониалното робство ли е?

Кузмов, въпроси има, но като те знам какъв оплаквач си, не формулира конкретно и ясно, също като Горелката, с какво са те увредили комунистите, дали ще отговориш на поставените въпроси?

juliang:
Опитваш се много елементарно да поставяш знак за равенство между Хитлер и Зеленски, между либерали и педераси, между пазарна икономика и американци. Разбирам те - така ти е много по-лесно да схващаш нещата... вапцваш в черно и бяло и всичко се изяснява. Затова и получаваш същите елементарни характеристики по твой адрес - пишат те че си комунист и толкоз, не влизат в подробности.

Що не ме питаш мен к'во ми е дал соца, и как си чеша пъпа по цял ден? :) Или аз съм живял в някакъв друг соц? Нали тоя тъп социализъм даваше на всички по равно? Аз къде съм бил кат е раздавал?

И наистина ще ми е много трудно да обясня от какво е лишил соца човек, който смята че Жигула-та е върха на автомобилостроенето... В България за съжаление все още е пълно с хора, които смятат че Жигулата, панелката и бунгалото в Обзор са били най-прекрасните неща, които са им се случвали в живота и че този начин на съществуване ги устройва напълно. Точно затова мразя соца - той уби мечтите на хората, докара ги до положение да вегетират без мечти, щастливи че имат паница с ориз за ядене и кашон под моста за спане... А, да... и полубожество появяващо се на трибуната на мавзолея (или на Червения площад) на което да благодарят за паницата и кашона...

suliko:

--- Цитат на: juliang в Май 29, 2023, 09:21:48 am ---...човек, който смята че Жигула-та е върха на автомобилостроенето...

--- Край на цитат ---

Ми така си е ! :
https://www.youtube.com/v/XnHWCPaQEag
https://www.youtube.com/watch?v=XnHWCPaQEag
История создания ВАЗ-2121 "Нива". Рассказывает главный конструктор АВТОВАЗа Петр Прусов(R.I.P.) «Отец» лучшего российского внедорожника.

https://www.youtube.com/v/BS9zuNvvNtE
https://www.youtube.com/watch?v=BS9zuNvvNtE
[1976]Автомобиль '"Нива", цифровой ремастеринг - Lada Niva Documentary, реж.Ефим Гольцман

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия