Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Той, същия няма как да се прави на малоумен, защото винаги се прави на мегаумен :), но понеже му куца фактологията и се е набалбукал от сайтовете на Сорос с лъжи и пропаганди за факти нямащи нищо общо с историята и действителността, на мен ми се вижда смешен и забавен. :D
Той ги нарича сепаратисти!
Как да го разбираме това?
Ако трябва да сме обективни, цяла Украйна са сепаратисти, защото са част от СССР - майката и бащата на Украйна. Ленин е създал детето на СССР и го кръстил Украйна и днес детето вика на баща си и майка си, не, вие не сте моите родители щото сте бедни, вие сте мангали, моите родители са западняците, аз сам съм се родил от непорочното зачатие, като Христос и съм древен, като шумерите. ;D Укрите -фъфляци-хохли са изкопали Черно море с шепи. :)
Той обаче иска да ни наведе на мисълта, че Донец и Луганск се сепарирали от Украйна. За Русия ако я питате иска да си върне административно цялото дете Украйна, а не само крайниците му - двата крака и двете ръце. Гъзъ му остава на запад на това дете. :D
И сега на тоя "уктоумник" трябва да му развия теория и практика, кой кога и защо снабдява с оръжие за защита от геноцид, сепаратизъм и т.н. Ако почна от Югославия и се завъртя през Близкия Изток, надлъж и на шир през Азия. Навил си е нещо на пръста, че е убедителен с някаква си мисъл и не си дава сметка, че тук в този форум има хора, каквито няма в неговия, в който той сам си говори, щото са го напуснали, не са го изтрали.
Този форум смея да твърдя, че е най-демократичното медийно пространство в което свободно всеки може да представи гледната си точка, а не както в Ю-Туп примерно или българските централни колониални медии, ще ти изключат микрофона, ще ти затрият канала, ще те приглушат, ако говориш против колониалния началник и диктатор САЩ. :D
juliang:
--- Цитат на: Ksurnev в Май 26, 2023, 08:11:30 pm ---Юли, какво ще направиш, ако ти заповядят да говориш македонски, а не български.
Можеш да отговориш и по кратко, не по тъча.
--- Край на цитат ---
Отговарям с видео, което вече съм го пускал:
https://youtu.be/x09C77wIihc?t=199
На какъв език говори един от депутатите? Какво пише на стената? И това е само преди 2 години, малко преди да избухне войната. Години след простотиите в Донбас и Крим.
Сега си представи Мустафа Крадайъ да говори на удобен за него език в комисия в българския парламент...
Толкова по въпроса за "заповедта да говорят само на украински". По-кратко от това не мога.
--- Цитат на: VITAN в Май 26, 2023, 09:05:57 pm ---1. Ако хипотетично градовете в Източна Румелия възстанат, от тамошните складове колко оръжие ще изкарат!!?
--- Край на цитат ---
Боеприпаси за 8 години? :)
--- Цитат на: VITAN в Май 26, 2023, 09:05:57 pm ---3. Заводите за снаряди и патрони останаха в Донбас!
--- Край на цитат ---
И никой не ги взриви за 8 години? Украинците нямаха авиация, или забравиха къде се намират тия складове?
--- Цитат на: VITAN в Май 26, 2023, 09:05:57 pm ---Много от бойната техника в началото е купена от самите украинци! Пари Донбас винаги е имал. Бе единственият регион на плюс, всичко друго светеше (сега направо гори) на минус!! После пазаруваха от когото могат. Парица е царица.
--- Край на цитат ---
И как достигаше до Донбас? През Украйна може би?
Айде моля... да ми обяснявате че Русия 8 години не е подпомагала сепаратисти е точно толкова смислено, колкото да ми обяснявате, че Украйна е щяла да нападне Русия февруари миналата година ... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Май 26, 2023, 09:47:49 pm ---Ако трябва да сме обективни, цяла Украйна са сепаратисти, защото са част от СССР - майката и бащата на Украйна. Ленин е създал детето на СССР и го кръстил Украйна и днес детето вика на баща си и майка си, не, вие не сте моите родители щото сте бедни, вие сте мангали, моите родители са западняците, аз сам съм се родил от непорочното зачатие, като Христос и съм древен, като шумерите. ;D
--- Край на цитат ---
Представяш ли си - по-древни са от Москалите, които са почнали да стават държава именно от Киевска Русь...
И по вашата логика Крим и Донбас може да се отцепват от Украйна, но Украйна не може да се отцепва от Русия... да ви имам логиката...
--- Цитат на: EDM electronics в Май 26, 2023, 09:47:49 pm ---Този форум смея да твърдя, че е най-демократичното медийно пространство в което свободно всеки може да представи гледната си точка, а не както в Ю-Туп примерно или българските централни колониални медии, ще ти изключат микрофона, ще ти затрият канала, ще те приглушат, ако говориш против колониалния началник и диктатор САЩ. :D
--- Край на цитат ---
Странно защо ли видеото с Пригожин което пуснах само няколко поста по-назад вече е премахнато от ЮтуП... вероятно щото е говорил против колониалния диктатор САЩ ... :)
Михаил Кузмов:
https://www.mediapool.bg/prigozhin-sled-rechta-na-putin-ako-se-okazhe-che-tozi-dyado-e-palen-kreten-news347524.html ако имаш в предвид, "щастливият дядо,кретен" тук не е изтрито, но НИЕ четем само това което ни отърва!
Михаил Кузмов:
https://pulse.mail.ru/article/u-sergeya-shojgu-est-3-vnuka-kak-vyglyadyat-2-mesyachnaya-milana-i-pochemu-semya-starshej-docheri-skryta-2048510028076108419-4364744113023792595/ най вероятно обаче става въпрос за този дядо, защото едно такова изказване от Пригожин по адрес на Путин, би му коствало главата!
VITAN:
Това може да се постне в много теми, вкл. тази, кацали ли са янките на Луната.
Видеото е органически вредно за либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти.
Дава отговори на много тъпи, постоянно задавани въпроси.
А, на каквото не е отговорено, остава това: Дурака учить, что мёртвого лечить.
https://www.youtube.com/v/4Gdmub10iVs
БесогонТВ «Жить по лжи»
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия