Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (914/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 10, 2024, 11:10:15 am ---... Русия без армия, без ракети, без пари...

--- Край на цитат ---

Почваш да проглеждаш :)

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 10, 2024, 09:06:22 am ---Записвам в протокола за разпит:
САМОПРИЗНАНИЯ  ;D

--- Край на цитат ---

epwpixieq-1:

--- Цитат на: h2motor в Септември 09, 2024, 08:39:35 pm ---Работещи дълго време реактори с течни соли никъде няма, постоянно аха да ги направят и издържи експлоатация от порядъка на година бях чел за някакъв. Точно къде има такъв реактор, който да работи например от 3 години ?

--- Край на цитат ---
https://www.youtube.com/watch?v=tyDbq5HRs0o

--- Цитат на: h2motor в Септември 09, 2024, 08:39:35 pm ---Не съм прочел такова нещо дори и на английски няма, никъде не се твърди - ето имаме...от толкова години работи.

--- Край на цитат ---
https://mazeto.net/index.php/topic,11089.msg126902.html#msg126902

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Септември 09, 2024, 02:53:32 pm ---Само да не стане, като моя ми въпрос, с какво ми е неадекватно мнението за криптото => още си чакам отговора. Или пак ще се скрием за малко, те въпросите ще отминат...

--- Край на цитат ---
Посочете къде е било написано и ще го погледна пак. Но при положение че съм ви казал, че имате "неадекватно мнение" със сигурност е така. А при положение че не съм ви отговорил, явно съм преценил че няма смисъл да обяснявам на човек, който няма познанията за да асимилриа информацията която би се преставила или, по-вероятното, която вече е преставена (на страниците на форума) но е невъзможно да бъде осмислена.

Точно в този (крипто) контекст juliang коментираше отново генерални неща и в един коментар му зададох няколко технически въпроса за сравняване на разпръснатите алгритми, които са фуднаментални за разбирането и направата на разпръснати системи, които са технически в освновата на всички крипто системи, и човека веднага затихна да коментира в тази насока. Прочетете тези въпроси, когато заделите време от безмислени коментраи и ми отоворете поне на един от тях и тогава може да реша да ви обясня къде ви е неадекватността на мисленето (поне в тази  насока).

juliang:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Септември 10, 2024, 01:45:23 pm ---Точно в този (крипто) контекст juliang коментираше отново генерални неща и в един коментар му зададох няколко технически въпроса за сравняване на разпръснатите алгритми, които са фуднаментални за разбирането и направата на разпръснати системи, които са технически в освновата на всички крипто системи, и човека веднага затихна да коментира в тази насока. Прочетете тези въпроси, когато заделите време от безмислени коментраи и ми отоворете поне на един от тях и тогава може да реша да ви обясня къде ви е неадекватността на мисленето (поне в тази  насока).

--- Край на цитат ---
Аз като един лаик ще спомена само, че крипто-то като валута има много малко общо с разпръснатите системи.
А вие като голям специалист се опитайте поне малко да слезете на нивото на лаиците и да донасяте това което искате да кажете във вид, удобен за смилане от раята.

Криптото може да се копа и на един комп. Дават ти една камара байтове и ти казват "Добави Х нови байта така, че контролната сума на новата камара, изчислена по определена формула да бъде по-малка от числото Y". Единствения начин е да смяташ контролната сума с всякаква комбинация от новите байтове, докато получиш контролна сума по-малка от зададената граница. Намериш ли я - ражда се нов биткойн или там какъвто койн копаш.

Какви разпръснати алгоритми, какви 5 лева...

VITAN:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Септември 10, 2024, 01:45:23 pm ---Посочете къде е било написано и ще го погледна пак. Но при положение че съм ви казал, че имате "неадекватно мнение" със сигурност е така. А при положение че не съм ви отговорил, явно съм преценил че няма смисъл да обяснявам на човек, който няма познанията за да асимилриа информацията която би се преставила или, по-вероятното, която вече е преставена (на страниците на форума) но е невъзможно да бъде осмислена.
--- Край на цитат ---

Е тук е проблема, че се възвисяваме без причина...
Няма как да оцените мнение, което не е изказано.
Или поне не в близките 100 поста наоколо.

А, ако изобщо е имало, то е било нещо от рода, че зад криптото стои покритие, равно на 100 декара мъгла в Балкана.

Който не вярва - търсачката на форума му е на помощ.

------
Сега формулирам мнение и позиция: зад криптото стои вяра и тъмната страна на Интернет (на която и трябва нещо за разплащане).
Вяра в системата. Рухне ли системата, рухва и криптото.

Ето я системата: https://usdebtclock.org/

Другият вариант е алтернативно крипто с материално/енергийно покритие. На БРИКС например...

--- Цитат на: juliang в Септември 10, 2024, 02:22:33 pm ---Какви разпръснати алгоритми, какви 5 лева...
--- Край на цитат ---

Вероятно Пикси иска да каже разпръснати бази данни...

P.s. Никога не ровете яма за руснаците, защото от нея те ще направят окоп:

https://www.youtube.com/v/z2nCMTPBLFo

Западный бизнес рыдает на взрыд! Путин ВСЁ забрал!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия