Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
https://sovoccup.archives.bg/
Да припомня пак, четете архивите!
EDM electronics:
Голям мушмурок тоя дъртия де си беше закичил американски фес :)
Каква окупация?
Нали ти казах, че окупационни руски войски в България не е имало.
Единствените руски войски са се намирали в България след 1878 г. в течение на 2 г. и са осъществявали платени полицейски функции, докато се възстанови и оформи българската държавна власт след 5-вековно турско робство.
Благодарение на руснаците се възкресява 3-тата българска държава - Дунавска България.
Ако не бяха те сега Неблагодарник Кузмов щеше да ходи с потури и в тях да носи рязана карабина. :D
Михаил Кузмов:
Кандидатства един човек за стругар в Кремиковци. Служителката от "Личен състав" му казва:
- Чудесно! На нас ни трябват млади работници. Седнете и напишете молба! Със сигурност ще Ви наемем.
Човекът смутено отговаря:
- Вижте какво, другарко! Аз съм много добър стругар, само че,... аз,... такова-а-а,... не мога да пиша.
Служителката е същисана.
- Как? Не можете да пишете?! Ааа, не! Не можем да наемаме на работа неграмотни хора. Запишете се на вечерно училище, дипломирайте се и тогава заповядайте отново! Следващият!
Разочарован човекът си тръгва. След 5-6 години някъде в Америка, в магазин на "Harley Davidson" влиза някакъв мъж с изтъркани дънки, кални маратонки и раница на гърба. Оглежда внимателно един мотоциклет и се обръща към продавача:
- Колко струва този модел?
Служителят с пренебрежителна физиономия отговаря:
- Специално този модел не мисля, че е подходящ за Вас. Това е един от най-скъпите ни модели. Не смятам, че можете да си го позволите, сър.
- Добре, де! Колко струва?
- 150 000 долара. Предупредих Ви, че е скъп.
Човекът, видимо доволен, възкликва:
- Ооо, чудесно! Ще взема два: един - за мен и един - за сина ми.
Продавачът, невярващ на късмета си, веднага сменя тона:
- Много добре, сър! Ще желаете ли кафе, сър, докато оформя документите? Чрез коя банка ще платите, сър?
Мъжът отговаря:
- Плащам кеш.
Отваря раницата и започва да вади пачки долари. Разтреперан, продавачът не вярва на очите си.
- Но, сър! Не е ли твърде опасно да носите толкова пари у себе си?! Защо просто не напишете един чек?
Мъжът поглежда навъсено продвача и промърморва:
- Аз, ако можех да пиша,... сега щях да съм стругар в "Кремиковци".😃 Чети архивите!
EDM electronics:
Тези архиви на Иво Инджев ли са? :D
Питам щот Дядо Мраз и той има негови архиви. :D
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 10, 2024, 04:31:52 pm ---Кандидатства един човек за стругар в Кремиковци. Служителката от "Личен състав" му казва:
- Чудесно! На нас ни трябват млади работници. Седнете и напишете молба! Със сигурност ще Ви наемем.
Човекът смутено отговаря:
- Вижте какво, другарко! Аз съм много добър стругар, само че,... аз,... такова-а-а,... не мога да пиша.
Служителката е същисана.
- Как? Не можете да пишете?! Ааа, не! Не можем да наемаме на работа неграмотни хора. Запишете се на вечерно училище, дипломирайте се и тогава заповядайте отново! Следващият!
Разочарован човекът си тръгва. След 5-6 години някъде в Америка, в магазин на "Harley Davidson" влиза някакъв мъж с изтъркани дънки, кални маратонки и раница на гърба. Оглежда внимателно един мотоциклет и се обръща към продавача:
- Колко струва този модел?
Служителят с пренебрежителна физиономия отговаря:
- Специално този модел не мисля, че е подходящ за Вас. Това е един от най-скъпите ни модели. Не смятам, че можете да си го позволите, сър.
- Добре, де! Колко струва?
- 150 000 долара. Предупредих Ви, че е скъп.
Човекът, видимо доволен, възкликва:
- Ооо, чудесно! Ще взема два: един - за мен и един - за сина ми.
Продавачът, невярващ на късмета си, веднага сменя тона:
- Много добре, сър! Ще желаете ли кафе, сър, докато оформя документите? Чрез коя банка ще платите, сър?
Мъжът отговаря:
- Плащам кеш.
Отваря раницата и започва да вади пачки долари. Разтреперан, продавачът не вярва на очите си.
- Но, сър! Не е ли твърде опасно да носите толкова пари у себе си?! Защо просто не напишете един чек?
Мъжът поглежда навъсено продвача и промърморва:
- Аз, ако можех да пиша,... сега щях да съм стругар в "Кремиковци".😃 Чети архивите!
--- Край на цитат ---
Приказки под Шипковият храст.
1. Архиви? Подпис, печат, изходящ номер - Жужи да ги провери всички.
2. Това е приказка от англо-саксонски такикати за български дебили.
3. Висша проба стругар трябва да знае много математика.
4. За българин такъв човек сам се учи да чете и пише за 10 минути. Колкото да му се обясни коя буква как се произнася и как се пише...
5. Виж за английския НИКАК не е така - и е така НЕ случайно.
6. По това време за 300 000 $ тоя мърляч няма да си купи къща, а 2 мотора. Интересно синът как е минал граница... нали все пак сме в приказна приказка 8)
7. Четете Братя Грим - има доволно повече смисъл.
8. посолствоТО, излагате се бе!
Пратете нещо 1 идея по-читаво? Мъка-мъка-мъъка!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия