Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (913/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Септември 10, 2024, 09:01:27 am ---Б*си каква качествена камера съм имал на лаптопа... :)

--- Край на цитат ---

Записвам в протокола за разпит:
САМОПРИЗНАНИЯ  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 10, 2024, 09:06:22 am ---Записвам в протокола за разпит:
САМОПРИЗНАНИЯ  ;D

--- Край на цитат ---

В твоя медицински картон го запиши...

П.С. Една сирена да бяха пуснали в Москва за въздушна тревога снощи, да предупредят гражданите... Абослютна пародия: "Ако не пуснем сирените, може хората да не разберат че дронове удрят жилищни сгради"... :)
Не трябва да се създава паника сред стадото.

https://www.youtube.com/v/Mw9ork-w35Y

И с'я ще докладват на жужето и ще съобщтят по новините че ПВО се е справило на 6, че всички дронове са свалени, има само паднали осколки... :)

h2motor:
Ще отговорят с удари по Киев с крилати ракети и с балистични, а може и Лвов да сринат. Пак нещо такова - срещу причиненото, те отвръщат със същото. Това вече е банално, но с 2 грама мозък толкова може. А те дроновете ще се направят и по 5 000 км да минават и по повече.

EDM electronics:
Интересно, как Русия губи по всички фронтове, а Шолц се е заел със задачата да посредничи за сключване на мир със запазване на територии от Украйна за Русия, с признаване ва референдумите за присъединяване. Някак противоречиви ми се виждат тези факти:  :D

https://blitz.bg/svyat/la-repubblica-sholts-iska-da-stane-kantsler-na-mira-eto-kak-spira-voynata-s-rusiya_news1038643.html

Скоро разговарях с еди литовец и от лаф на лаф стигнахме до политика. Разбира се позициите ни бяха противоположни. От него чух същите, ама същите неща с които тук Дядо Мраз пръска вербалната си зараза. Направих генерално заключение, че са чели едни и същи сайтове на различни езици.  :)

Всъщност нашия човек от форума е дълбоко ментално, психически и емоционално засегнат от тези пропагандни сайтове. Аз мисля, че при него вече няма съмнение за наличието на медицински проблем.  ;)  :)

Напъва се тука, напъва се и да вярва на това което ни представя, но истината е, че той не вярва в това, просто го казва, за да дразни. Убеден съм, че интуицията му подсказва развръзката и края на СВО.  :)

Русия без армия, без ракети, без пари, с над 13 000 санкции ЩЕ ПОБЕДИ, да не говорим че в тези условия икономиката й расте и от 5-то място в световната икономическа класация, гледам се преместила на 4-то. по данни на западни агенции догодина ще е на 3-то.

Сами си отговорете, а когато свърши СВО и вече няма разходи за него, кое място ще е ?

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 10, 2024, 11:10:15 am ---Всъщност нашия човек от форума е дълбоко ментално, психически и емоционално засегнат от тези пропагандни сайтове. Аз мисля, че при него вече няма съмнение за наличието на медицински проблем.  ;)  :)
--- Край на цитат ---
Тия неща не са от вчера. Ето текст, който много ми напомня на моите "съслуживци" в казармата - софийските гъзета:

"Познавам лично, за моя чест и огромно удоволствие, най-шумните антикомунисти днес. Онези, които не спират да ни напомнят как се влизало в затвора за виц срещу „бай Тошо“. Знам ги.

Преди 89-а всички те живееха в стари достолепни сгради между Попа и пазарчето на“Графа“. До днешен, де, то си е наследствено.

Като току що преселило се от Пазарджик селянче тогава, бях изумен да видя мъките, които комунизмът им причиняваше. До един се носеха в чисто нови дънкови костюми „Лий Купър“ или „Райфъл“, по-отворените маниерно разтваряха Марлборо или Кент, разнасяха оригинални плочи на Сабат или ЕЛО край Синьото и Кравай, до един учеха в Английската или Френската гимназия…

Страдаха, копеле, много страдаха под руския ботуш. Както и днес.

Добре че пък, в моя случай, беше Леда Тасева, Бог да я прости, която през сестра си в Западна Германия ми уреди едни жестоки, тесни жабешко зелени, кадифени джинси. Тогава завинаги захвърлих пазарджишките безформени „Рила“, навлякох Жабите и станах антикомунист.

Но… никой не ме прие в тази партия. Нито тогава, нито сега. Нямам представа защо."

Степан Поляков

Връщаме се към подобната украинска менталност:

https://rutube.ru/video/8fb265ba3b202eb21d07e76389f134f4/

"Нежности от ТЦК": Реклама ВСУ на Украине всё убедительнее

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия