Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (890/919) > >>

Ksurnev:
Ъъъ...

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Септември 06, 2024, 09:51:15 am ---Сети се сам. Черно бяла е.

--- Край на цитат ---
Само кажи че не те устройва тая снимка - имам още стотици...

И пак да напомня - аз лично съм махал с байрачетата на жълтите павета пред трибуната на мавзолея. Който не е махал - да не ми обяснява кое как е било.

Ksurnev:
Пак бягаш по тъчлиниятя!!!
Стига си мазал форума. Знам, не изпитваш никакво неудобство, но ставаш СМЕШЕН.

EDM electronics:
Въпрос към публиката относно заявени претенции за много акъл, пращял от акъл:

- Колко акъл може да има оня, който не е успял за целия си жалък живот, да си купи семейно жилище, а живее наготово харизано му от баща му комунистическо жилище в което дори не е успял да смени вратите и те са боядисани със соц блажна боя ретро стил - мизерия, и на 58 г. си е докарал състарения образ на Дядо Мраз, щот бил голям пич и много пиел и пушил, при условие, че негови набори - "глупаци" изглеждат подобаващо за възрастта си и правят секс по 2 пъти на ден, дет им викат " Прос пък мусайбе"?

И тоя дошъл у форума да дава акъли за политика и иконмика и финанси.
Той на себе си не можал да помогне, на нас иска.

Какъв странен индивид.  :D
Не питайте кой е той, ако не го разпознаете, той сам ще се познае.  :)

epwpixieq-1:

--- Цитат на: juliang в Септември 05, 2024, 02:56:13 pm ---Пикси, а защо тогава няма някакъв огромен скок в другите държави, дет са оте*али европейското и американското регулиране в тая сфера? Дет нормативната база е такава, че всеки може да си прави каквото си иска, да си се взривява там в гаража, сглобявайки някакви самоделки...

--- Край на цитат ---
По същата причина поради която транзисторните технологии са се зародили, и силно развили само в определени райони на света. Първо трябва сравнително разпръснато познание (distributed know-how) и след това регулаторния фактор играе роля.

В допълнение, за огромно съжаление, всяка държавна администрация, независимо къде е, ще иска да сложи ръка върху подобни технологии, в крайна сметка 2x106 пъти повече енергия, отколкото литър петрол на кг, е нещо което разпределя огромно количество енергия ( ресурси ) и това носи мноооооого, приходи за управляващата бюрокрация.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия