Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (889/919) > >>

h2motor:
juliang , такива са имената на улици и площади, ти искаш да са примерно площад - Лондон, но няма, не са създали държава България от това май гнусно племе което е готово да закопае живи тези които са го освободили и да иде при тези които са го ненавиждали. Казваш българин в Османската колония на Британската империя е по добре отколкото българин в държава България.
 Британската империя изпраща армия да спре настъплението към Истамбул на руската армия, не изпраща армия да ни Освободи, това са фактите.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2024, 09:05:12 am ---... а американските са няколко хиляди само в базата им в Сливен.

Долен лъжец си ти Дядо Мраз.

--- Край на цитат ---

Съвсем ясно се вижда кой е лъжеца. Не приказвай с цифри ако не искаш да те хващат "по долни гащи". САЩ публикува в открити изрочници броя на военнослужещите си зад граница, така че тази твоя ПОРЕДНА ЛЪЖА е много лесно проверима.

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2024, 09:05:12 am ---Аз забравил ли бях да кажа, че съм тук да начупя рогите на всеки соросоид.
Не съм тук някой да ме харесвал, през чепа ми е...

--- Край на цитат ---
Що, харесваш ми - забавно е да те закопавам при всяко необмислено повдигане на главата :)
А за рогата... не ти пораснала още чупачката... много имаш да учиш. Щот то за това трябва не само сила, ами и акъл :)

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2024, 09:05:12 am ---По твоите разсъждения сме окупирани от НАТО, само щот сме под тяхно командване.

--- Край на цитат ---
Това са твои разсъждения. За мен един народ е окупиран когато паметника на окупатора му е по-висок от паметника на националните му герои. Ние в София направихме каквото можахме по въпроса, сега чакам хората от Пловдив да разберат тази истина :)
Единствено съм съгласен е тоя паметник в Бургас да остане :

Да ти разкажа ли историята му, или сам ще се сетиш? :)

--- Цитат на: h2motor в Септември 06, 2024, 09:12:13 am --- Британската империя изпраща армия да спре настъплението към Истамбул на руската армия, не изпраща армия да ни Освободи, това са фактите.

--- Край на цитат ---
А що си мислиш че руската армия е пратена специално да ни освободи? Тя е минала на път към Истанбул. Точно както ни "освобождават" и от фашистите на път към Берлин.
Ти виждал ли си СанСтефанския мирен договор? Имаш ли идея на коя страница за пръв път се споменава България в него? Па добре че не сме в някоя забележка 'под черта"... За това че не е подписан от българин и че дори не е присъствал българин при подписването му няма да отварям и дума... Но ние тоя ден го празнуваме като национален празник... Празнуваме предаването на стадото от единия овчар на другия... :(

Ksurnev:
Джул, пак излъга. Това е снимка от сключването на договора за сътрудничество и взаимопомощ между България и СССР.

Много ти иде отръки тая работа, tavshan boku.

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Септември 06, 2024, 09:46:26 am ---Джул, пак излъга. Това е снимка от сключването на договора за сътрудничество и взаимопомощ между България и СССР.

--- Край на цитат ---
Коя снимка е оттам, че не разбрах?

Ksurnev:
Сети се сам. Черно бяла е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия