Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (888/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Септември 05, 2024, 09:44:54 pm ---
От 1944 до 1989 година. Нямаше ватнишки войски, просто командването на българската армия беше на пряко подчинение на Кремъл. За справка можеш да погледнеш кой е командвал

--- Край на цитат ---

Каква тъпотия само за оправдаване на простата ти лъжа.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 05, 2024, 10:02:02 pm ---Каква тъпотия само за оправдаване на простата ти лъжа.

--- Край на цитат ---
Квалифицирана като лъжа от човек, който още е пълнил памперсите когато тия времена безвъзвратно бяха пратени на бунището на историята. Цялата информация за ония перод е получил от източнициа ала "Една жена на пазара каза..." и пожълтели броеве на Работническо дело,  забравени на пирона на външния нужник, които е прелиствал в кленало положение над дупката.

П.С. Имам спомен че тогава и памперси нямаше много... така че че си пълнил точно памперси може да се приеме че е мое предположение.

EDM electronics:
Какъв спомен имаш ти от руска окупация бе лъжец с лъжеца ти?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2024, 12:19:01 am ---Какъв спомен имаш ти от руска окупация бе лъжец с лъжеца ти?

--- Край на цитат ---
За разлика от теб аз имам спомени от първо лице. Примерно когато на манифестация най-отпред се носи лика на чуждестранен държавен ръководител:

Или когато и до момента получавам писма от официални институции със странни адреси. Столична община се намира на ул. Московска, а Президентството и Министерски съвет - на ул. "Княз Александър Дондуков". Патриаршеския храм се нарича "Александър Невски".

Преди 30-тина години живеех на ул. "Ф.Е. Дзержински", пряка на бул. Ленин. И досега работното ми място е пряка на бул "Генерал Скобелев", а съвсем близо до него е Руски паметник. От Руски паметник към Княжево пък започва булевард "Тотлебен"...

EDM electronics:
Аз забравил ли бях да кажа, че съм тук да начупя рогите на всеки соросоид.
Не съм тук някой да ме харесвал, през чепа ми е...

Какво общо имат обясненията ти соросоидино с руска окупация?
Такава не е имало.
По твоите разсъждения сме окупирани от НАТО, само щот сме под тяхно командване. А реално една окупация е свързана с наличието на чужди войски, каквито руски никога не е имало, а американските са няколко хиляди само в базата им в Сливен.

Долен лъжец си ти Дядо Мраз.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия