Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (891/919) > >>

epwpixieq-1:

--- Цитат на: h2motor в Септември 05, 2024, 03:34:25 pm ---juliang, и в момента има работещи малки ядрени реактори незаконни в САЩ. На моменти откриват някой, но не вдигат шум. Има и много които никой не е открил или предал на властите.

--- Край на цитат ---
Точно така. Има ентусиасти които правят какви ли не разработки, малко са такива но ги има, някой да же слагат и малко но добре синтезирна информация на youtube. Интересното е че стига реактора да е под 2MW топлинна мощност, като това са тъй наречените изследователски реактори, няма нужда от лицензиране по начин на комерсиалните такива.

Това не значи че няма разходи за такива изследователски програми, има доста, точно и затова, даже и големите университети в САЩ, с годишни бюджети в милиарди $, затвориха всичките си експериментални реактори до към средата на 80-те години. В последните 7-8 години обаче се наблюдава обратната вълна, няколко университета отвориха програми, в симбиоза с частни компании, точно в това направление, експериментиране с нов тип реактори. 

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 06, 2024, 10:35:18 am ---И тоя дошъл у форума да дава акъли за политика и иконмика и финанси.
Той на себе си не можал да помогне, на нас иска.
--- Край на цитат ---
Дадох му възможност, да докаже, че е анализатор,
той предпочете да остане аналлизатор на посолствоТО.

Понеже ще е винаги несложна (т.е. проста) контра, на каквото и да се каже, не виждам изобщо, какъв е приносът му тук...

h2motor:
epwpixieq-1, ако сериозно говорим това ще се контролира, много са удобни за тероризъм, с тези материали може да се замърси почвата и водите. Нали те сега се карат че нещо било на едните и другите трябвало да се махнат, колко му е да замърсят. Проблем е с такива хора. А целта е глада за енергия. Много са добрички, пречат на хората да живеят добре и заради тях трябва да мизерстват. Тази няма да стане докато е допустимо да има богати хора или неограничено богати, те ще държат другите гладни.
 В Русия също трябва да се откажат да имат милионери, милиардери, иначе няма да стане.
 Да не мислите че не са можели да ни направят да живеем вечно и в едно и също тяло. Но края на биологичния живот означава връщане на свободата понякога, когато злобни и алчни индивиди са овладяли всичко и всички.

EDM electronics:
Живота минал, той на него си не помогнал,
дошъл у форума нас да оправя. От икономика разбирал, а бачка за една мизерна заплата.
Баща му добре, че го обзавел с жилище , щот той неспособен явно сам да си купи.
Селяните щот прости си купили по няколко жилища в София, той щот много умен едно не успял.
 После вика, ма аз много съм умен.

И кът е толкоз умен лъже, че имало руска окупация.
То кът нищо не става от тебе и чеп за каца дори, комунистите и .руснаците му били виновн

Аз казах ли ти и ви, че ще ти и ви начупя рогите?

А ближи рани сега кът Неблагодарника - другия лъжец, дето лъже, че съм трил постове с техническо съдържание. Интригите да ги прави у тях, не тук. Тук ще ядете махалото лъжци с лъжците ви.

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Септември 06, 2024, 09:19:15 am ---...
Що, харесваш ми - забавно е да те закопавам при всяко необмислено повдигане на главата :)
А за рогата... не ти пораснала още чупачката... много имаш да учиш. Щот то за това трябва не само сила, ами и акъл :)
...

--- Край на цитат ---

Е наистина си много тъп Пепи, дори и на мен ми омръзна да го повтарям :( Ама к'во да направя като непрекъснато го доказваш!!!

Говореше, че няма фашисти в Усрайна, раправяше как укронацистите спазвали всякакви договорки, конвенции и т.н. Изгледай видеото до край и чакам твоя коментар, но коментар по видеото, а не стандартните ти простотии. Имаше някаква Женевска конвенция относно военнопленниците. Ти си по запознат от мен относно нея, затова ми кажи, каква част от неа се спазва в следващото видео???

https://t.me/sanya_florida/20018

Не ми разправяй простотии за манифистации, на които сигурно нито веднъж не си присъствал, говори ми това на видеото нормално ли е... човешко ли е??? Ако не си разбрал какво се случва мога да ти го обясня... вадят му ноктите на краката с клещи, а чука до него забеляза ли го??? За какво мислиш са го използвали??? Накрая видеото завършва с думи които и ти използваш "Два слова"... дали е съвпадение или и ти си от тия...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия