Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (846/919) > >>

h2motor:
Ами не е за младите, то е за старите. По младите им е интересно ако е нещо много конкретно, буламача не ги влече.  ЗеПу е един тюрлю гювеч, ние много мразим агресорството, ама ако трябва ще го направим и от тук натък просто вече е ясен.

h2motor:
Какво не ти е ясно, ЗеПу постоянно тръби че мрази агресорството..и думка бомби, разменят си ги на бартер го карат. Маса нещо разрушиха там. Децата това не го разбират - казваш мразя, а го правиш, е как го мразиш това което правиш.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Август 28, 2024, 08:33:51 pm --- Тук един доста невръстен индивид се хвали че по цял ден си бърка в дупките... ма нито аз, нито ти сме виновни за това.

--- Край на цитат ---

Начи забелязал съм тук, че соросоидния фактор постоянно манипулира с лъжи и абсурдни интерпретации?

Кога съм казвал, че си бъркам по дупките? Защо така грозно манипулираш?

За пореден път ти обяснявам, но ако беше умен, щеше сам да разбереш метафората при толкова пъти казване в различни ситуации, че то кучето ми е в пъти по-умно от теб:

"Чесане на пъпа" е метафора, която образно показва блаженство от почивка, излежаване, кайф, кеф, подигравателно добронамерено отношение към околните  ;), които са на работа, без каквато и да било злонамереност, а да породи смях, чрез сарказъм.  :)

Ти разбираш ли, че когато си чешеш гърба или пъпа, не си бъркаш в гъза?
Но понеже явно соросляка имате извратено джендарско самосъзнание, винаги асоциациите ви са свързани с педераслъка.

Та аз не веднъж съм изказвал моето мнение по повод тези западни изроди, това модно течение, да ставаш пидирунгел.

Дядо Мраз,
хайде да престанеш вече с тези манипулации за "бъркане по дупките", хайде и Неблагодарник Кузмов да престане с лъжите си, да не се налага да се крие с подвита опашка, докато отмине бурята.

VITAN:
Це перемога? Ні, це зрада!

https://rutube.ru/video/9a3b0808f0b86a7e2b69fdce24771916/

Набиуллина готовит удар по США? Под угрозой — доллар

Нещо Хунтата поръчала около 50 тона азотен иприт. Това минава през противогаз и не се забелязва от раз... Няма забележим мирис. И минава през дрехите. Снощи руснаците го дискутираха по TV Zvezda.

П.п. https://rutube.ru/video/f907726c34e82fd032d16455df8893cc/
        Новый нацизм для Старого Света

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 29, 2024, 08:53:53 am ---... Но понеже явно соросляка имате извратено джендарско самосъзнание, винаги асоциациите ви са свързани с педераслъка.

--- Край на цитат ---

А аз дори не съм почнал да споменавам постоянните ти закани че ще навираш всякакви предмети в задниците на възрастни мъже... :)

Но все пак... приемам твоите думи като плах опит за примирие и ще се опитам и аз да се огранича в хумора и сарказма си...

--- Цитат на: VITAN в Август 29, 2024, 09:53:00 am ---Набиуллина готовит удар по США? Под угрозой — доллар

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия