Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
h2motor:
Золкин ми е ясен, от първия ден се радва на инфлуенсърските пари в Ютуб, то си му личи..но поне купува и раздава цигари на момчетата пак от тези пари. Иначе всичко е лъжи, никой няма желание освен да отмъкне пари от ЗеПу и едните и другите, те лидерите са двойници като от калъп, имат различни цели възвишени, вятър и мъгла. Виж в новия цех за винкелчета как няма кой да бачка, нямат парички сигурно или не им се дават, но и да има ще намерят само работници на преклонна възраст. Младите..плюли са на техните възмишени цели, дреме им къде ще е границата между кочините, тях ако ги питаш въобще не искат да има граници и цялата тази работа е една дълбока безсмислица. Дори Залкин мисли така, веднъж се изтърва - трябва да наредим всичките си хора на границата за да пазим 2400 км. граница. Те не могат да си пазат границата, през нея ще се минава свободно в едната и другата посока, повредиха релефа с планина от снаряди, но пак има много пространство където не обстрелваха и 1000 км. да не са в ями са достатъчни да си ходят насам и натам. Украинците пък въобще не искат да си пожертва живота за ЗеПу, младите какво правят - ами псуват го яко където намерят да напишат в нета се изразяват.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Август 28, 2024, 08:14:53 pm --- Золкин ми е ясен, от първия ден се радва на инфлуенсърските пари в Ютуб, то си му личи..
--- Край на цитат ---
Ами изкарвай и ти пари по тоя начин, ако мислиш че парите са толкоз много и е толкоз лесно... :) Или теб пари не ти трябват? Или Золкин живеее фотосинтезирайки?
Аз ти казах откъде можеш да чуеш "от първа ръка" какви е заплащането, ти пак се вкарваш във филми...
А за младите и работата - аз моя син го научих да работи. Работи, изкарва пари. Ти ако не си успял да научиш твоите наследници да го правят - проблема си е твой. А ако и аз и ти сме успели да го направим - защо реши че друготе не са?
Е, да... не навсякъде е така. Тук един доста невръстен индивид се хвали че по цял ден си бърка в дупките... ма нито аз, нито ти сме виновни за това.
h2motor:
juliang, не мисля че си заслужава, разбираш ли ти на младите като им кажеш тези неща и те те гледат и си мислят - егати изкопаемото. Инфлуенсърството е за дъртаци, не им харесва и не ги влече. А те пари имат , изкарват си сравнителво лесно при този глад за хора - няма кой да работи, ако се изисква солидна подготовка, трябва да си много млад, всички търсят да вземат на работа персонал който е хайде малко преди 2000 - та година роден, ти нямаш переспектива, докато се подготвиш за смислена работа вече ще си при сценаристите. ЗеПу са си изпяли песента, приклюват. В това нещо с границите и богатството няма бъдеще - богат означава нещастен, а граница за какво ? Те ни се хилят..тази помия дето я дрищите тук дори няма да я прочетат. Ти не го кори чак толкова, щото той по млад но ти е аудитория..сиреч дъртее в мисловната си дейност.
h2motor:
Золкин като го гледам, ами това е един човек от 1980 година, сега сме 2024. ЗеПу е от 1970 може би..
juliang:
Отказвам се... инфлуенсърството е за младите, Золкин е 1980-та, но вади пари от инфлуенсърство. Малдите нищо не правят, но вадят добри пари щот са млади, ама как са се подготвили и специализирали кат са толкова млади - не говориш. Имало глад за персонал, младите не работели, но за старите работа нямало...
Просто не зная как да водя диалог с теб...
Само разбрах че ЗеПу са приключили... :) ама идея си нямам кой или кои са зад този псевдоним.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия