Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (847/919) > >>

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 29, 2024, 08:53:53 am ---                                           Кузмов[/b] да престане с лъжите си, да не се налага да се крие с подвита опашка, докато отмине бурята.

--- Край на цитат ---
Ето една системно разпространявана лъжа! Т.н.американски фес се оказа....китайски според мен! Спомни си че писах, американците не носят сламени шапки, ама пак продължи!

EDM electronics:
Колеги,

Неблагодарник Кузмов продължава да затъва в блатото на лъжите си.
Всеки от вас е виждал профилната му снимка с американската, шерифска, каубойска шапка с шестолъчката - т.н. американски фес  ;), която е от кожа или плат, но той сега понеже е патологичен лъжец се опитва да възбуди у вас заблуждение с цел да придобиете отсрещно чувство на съжаление и беднотия спрямо него от селския сламен кирлиф  ;) фес,  :D който ви представя, сякаш го е носил пловдивски или асеновградски циганин.  :D

Страшен манипулатор е тоя. Неговите роднини са пребили баба ми. Той затова е такъв антикомунист.
Разбирам го напълно - ние сме родово-идеологически противници.
Борбата ще е докато един падне от нас.  ;) Това няма да съм аз.  :D

Михаил Кузмов:
Както кажеш! Но шапката е една и съща! Тунингът със значката и черната кърпа прикриваща лентата Greece, е мой! Та за какво ставаше въпрос? Смени латерната!

h2motor:
 Михаил Кузмов, защо сте на страната на американците, те са се посрали и затова палят тези войни..Цялата работа е понеже армията им нрябва да се съкрати и да ги изгонят да си търсят нормална работа като всички хора. Никакъв извънреден проблем с Русия няма, съвършенно нищо няма. НИЩО не се е случило, искаха да свалят този комик понеже е голям..управлява страната със задните си части и за всичко Русия му е виновна. Те са ужасно деградирали личности очевидно. Войната е най лошото което може да сполени една страна. Пратиха 17 хилядна войска и то невъоръжена, без артилерия, без авиация, без ракети и с едни пушки само. Този пусна затворниците и ги прати да се бият с тях, само си представете - затворниците, криминалнопроявените са патриотите на които трябва да разчита една страна. Изцяло той ескалира война - 100%, можеше да се избегне 1 милион пъти минимум. Изиотите взривиха огромен газопровод и изпуснаха в атмосферата парников газ, следващата година при нас е суша и пожари каквито никой жив българин не е виждал и не помни. Това е за децата ви, за внуците ви, то няма да се оправи скоро, те няма да карат коли и от Дунав ще пият вода камили. Превръщат страната ви в пустиня...А вие - да продължавала войната, тяхната клауза е страхотна.. ВМЕСТО ДА ПЛЮЕТЕ НА НЕЯ. Те не са хора, още ли не сте разбрали.

Михаил Кузмов:
Я ми цитирай едно място, в което пиша че съм на страната на американците! Ако не си разбрал до сега, аз съм против Путин! Бях преди войната а сега съм още повече против! По добре излез от собственият си балон, и ми посочи някакъв съществен напредък на тази война! Може би си на ясно с бройката мъртви, от двете страни!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия