Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 20, 2024, 07:10:47 pm ---С какво е ценен този спамър тук, да бъде търпян?!
--- Край на цитат ---
h2motor:
EDM electronics, звучи невероятно :) На мен ми се е случвало на пътя са спирали и са ми помагали, първата кола която мина спряха хората, съвсем нормални хора. Аз съм спирал и съм ходил да търся инструмент да развием нещо на закъсала кола и намерих хора които ми дадоха в заем, после го върнахме и пак от първи път. Българите не са такива хора. Звучи невероятно.
Повреждал ми се е мотоциклет, почти нов при това не беше моя..питам в първата къща може ли да го оставя и като си взема инструменти ще дойда да го поправя и да си го взема. Човека ме чакаше на автобуса да ме посрещне да носим инструментите, после цял ден го правих до вечерта го сглобих, на обяд ме храниха и радваха се хората че ми помагат, станахме приятели..Българи..не мангали.. Какви са тези работи ?
EDM electronics:
Сигурен съм интуитивно: :)
Колкото и Горелката да се пъне тук, как прехвалената 2-ра армия в света ставала за смях, как укрите ги дънели, той безпогрешно вътрешно е убеден в предизвестения край - разгром на украинския фашистки режим и поредната попеда на Русия. А Курск не е някаква проспана от некадърници ситуация, а умишлено планирана ситуация в която украинците са вкарани в капан. И ако се следи развитието на целия фронт на СВО, това се разбира много добре - тотален разгром на хора и техника, месомелачката вече бачка на 6-та скорост. :D
От как се появи СВО и назря алтернатива в геополитиката, мантрата - КОМУНИСТ, КОМУНИЗЪМ замря. :D
Честно, мъчно ми е за тези времена. :)
Тези тъпотии, тай пропаганда, тая дъвка за тъпунгери много ме кефеше.
То няма дори една молекула индикация, че в Русия ще се връща соца.
Напротив, имаме постоянни сигнали от пропадналия морално, религиозно, ценностно и иконовически вече запад, че там авторите на джендар идеологията са подготвили за тоя запад премахване на частната собственост, безусловния базов доход, хбераките, червеите, задължителната ваксинация с бустериране :), задължителна смяна на пола, лишаване на хората от лични автомобили - всички ще са обществени :D, няма да има кабрио и БМВ-та ;) - въобще буржуазен комунизъм. :D
Ще се живее адски нездравословно и на 40-45 айде у трапа, заравят се с лопатата незнайно от кой пол си и дали си бил с акъла си. :D
Да го видим тогава valex с неговите Мерцедеси и виновните му руски комунисти. :)
Ще обръща палачинката, но как ще го стори - то срамно. Вчера говорил едно, днес обратно. Също като Горелката навремето.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 21, 2024, 09:35:44 pm ---Колкото и Горелката да се пъне тук, как прехвалената 2-ра армия в света ставала за смях, как укрите ги дънели, той безпогрешно вътрешно е убеден в предизвестения край - разгром на украинския фашистки режим и поредната попеда на Русия.
--- Край на цитат ---
Ти изглежда не схващаш голямата картинка. Дори и Украйна да престане да съществува, Русия вече никога няма да е това което беше. Ще е отритната от цивилизованото общество като Северна Корея и Иран. Вече има първите резултати - на Русия й беше забранено да се състезава на Олимпийските игри. В съвременната история на игрите само 13 държави не са били допускани до участие (срамота, и ние сме в този списък).
Русия дори и да победи, ще си остане една изостанала държава, която ще си контактува само с държави на нейното ниво - Иран, Северна Корея, Нигер, Мали, Куба... Нормалните цивилизовани държави няма да настъпват тази мотика за пореден път поне в продъжение на век.
--- Цитат на: EDM electronics в Август 21, 2024, 09:35:44 pm ---От как се появи СВО и назря алтернатива в геополитиката, мантрата - КОМУНИСТ, КОМУНИЗЪМ замря. :D
--- Край на цитат ---
Аз каквото съм имал да го кажа съм го казал. Като евентуално си променя мнението - ще уведомя аудиторията. Не съм човек, дето всеки ден декламира едни и същи мантри - имам уважение към участниците в дискусията.
--- Цитат на: EDM electronics в Август 21, 2024, 09:35:44 pm ---Тези тъпотии, тай пропаганда, тая дъвка за тъпунгери много ме кефеше.
--- Край на цитат ---
Мога да кажа, че аз все още не съм лишен от това удоволствие - благодарение на теб :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 21, 2024, 10:04:43 pm ---Ти изглежда не схващаш голямата картинка. Дори и Украйна да престане да съществува, Русия вече никога няма да е това което беше. Ще е отритната от цивилизованото общество като Северна Корея и Иран.
--- Край на цитат ---
Не ме учудва алогичното ти мислене и заемане закономерно на грешната позиция, на губещата страна, не ти е ясно въобще какво се случва в света. Тъпоъгълник си бил и тъпоъгълник ще си останеш. :) Таким был, таким и остался. ;)
Той става многополярен и това не са руски открития.
Прочети книгата "Залезът на Запада" от немеца Осволд Шпенглер, писана още 1922 г.
Кое наричаш "цивилизован" свят? - тия западни изроди ли, тия плашила, тия откачалки, тия на андидетресанти и наркотици... Само до няколко години емигрантите щи ги довършат - ще унищожат всичко там.
"И не магарето ще каже какво сено ще яде, стопанинът му ще каже" - знаеш ли я тази поговорка?
Как ще изолираш Русия, като без нея цяла Европа ще умре икономически - та тя само за 2 г. загуби трилиони от руските ограничения. Русия е непреодолим суровинен фактор за цялата световна икономика и то в 21 век, когато гладът за суровини ще е катастрофален. Ще ти продават вода от Байкал за 10 $/л :D
Китайците ще им завземат всичко икономическо на целия осран запад, ще им останат само едни услуги. То няма вече западни стоки, има само една педерастия. Всичко западно е произведено в Китай. Скоро и цялата автомобилна промишленост ще стане китайска. Всички западни фирми за коли ще фалират - тази участ ги чака.
Не "цивилизования запад" ще дискриминира Русия, тя ще ги детерминира. А съвсем скоро и военно.
Трябва първо да се даде урок и то с юмрук. Първо бий, после идва уважението. Тези педерастийски мантри за цивилизационен свят ги разправяй на такива, като Неблагодарник Кузмов. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия