Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
h2motor:
EDM electronics, аз пък знам истински случай едно момче спасява един човек от една кола излетяла от пътя и паднала в един язовир. Момчето много добър плувец. Този човек се оказа че имал доста голям бизнес и му подари голяма къща, обзаведена напълно, взе го на работа във фирмата си дядото, той в нея в офисите живее. Има една дъщеря, която живее в Европа и омъжена за някакъв българин там, работели в някакъв университет и от бизнеса на дядото въобще не се интересували. Та дядото прибра това момче, той има семейство и три деца, не бяха бедни..работи в строителството, апартамент в града с ипотека която им гълта повече от половината пари всеки месец по едно време стана така. Десетки милиони им остави, половината фирма и другата половина на дъщеря му, ако нещо стане да не изпаднат финансово.
Ти явно само със сатанисти си се срещал, да ти открадне плажния чадър за 20лв.
EDM electronics:
--- Цитат на: h2motor в Август 21, 2024, 02:10:53 pm --- Ти явно само със сатанисти си се срещал, да ти открадне плажния чадър за 20лв.
--- Край на цитат ---
Впрочем тоя дето ми взе чадъра беше с много скъпа лодка, поне по оценка на око около 40-50 хил. лв., само двигателя прави 20 хилки и носеше слънчеви очила, раздаваше го софиенец ;) :D, а и не беше от местните, не бях го виждал друг път, явно беше дошъл за пръв и последен и е решил да избие 5 л бензин с моя драглив чадър. :D
Убеден съм, през гъза му е излязла постъпката, пръчките на чадъра са му заседнали, като рибена кост в гърлото :D, но той сам си избра тази съдба ......се пее в една българска песен. ;)
Ами явно е така, постоянно на пътя ми застават сатанисти и евроатлантици. :)
Мога да разкажа поне още 100 случая за последните 10 г. за хора, на които съм помагал и винаги отношението е било едно и също - НЕБЛАГОДАРНИЦИ.
То и във форума е така - само сатанисти, фашисти и евроатлантици ми опонират, безбожници и богохулници, неблагодарници.... :)
Такава ми е съдбата...клетатат..... :)
VITAN:
https://rutube.ru/video/297dc84a3b71135ec6b58d94b5f569ba/?t=3386&r=plwd
Времето нагласено, само си пускате звука...
Кого убиват и какъв цирк го играят укро-нацистите.
Слава кокаине! Дебилом слава!
h2motor:
И за Усрайна има вина Русия, защото те много отдавна имат кирливи, миризливи претенции украинците че руснаците са длъжни да им дават защото през ВСВ били победили Хитлер. Това е лъжа, те канят Хитлер да нападне СССР за да вземели властта и тогава щели те да управляват и германците да се къпят в суровини. На фронта шефа на военното им разузнаване имал брат който бил загинал и бил точно от тези украинци поканвачите. И пишел книга за това нещо за да се знае, но един човек го разубедил че ако има такава книга и се вменява вина на обикновенните украинци ще е вечно война и тя няма да свърши. Този казал - аз тогава тази книга ще взема да я изгоря и го направил. Та на тях им е простено че разпалзват война в която загиват милиони обикновенни хора.
Русия след 89 - та въобще не е трябвало да допуска това възпитание давано на хората в Украйна от техните управляващи, то е било антируско и са им внушавали че украинеца е голяма работа, най великата нация на тая Планета. Като ги гледате какви бели мангали са минава ли ви през акъла че има някаква велика нация там.
EDM electronics:
Озадачен съм от доста време със следното:
Защо вече соросоидния форумен елемент престана с мантрата за комунисти и комунизъм?
Да ви кажа, изпитвам идеологическа критическа носталгия. :)
Що за тиквеник трябва да си, никъде, да никъде по света по политическите дискусии и най-вече в западните държави не се споменава за възстановяване на съветския комунизъм, тук соросоидната мишка :) си служеше с основния аргумент - комунист. :)
От доста време обаче позабрави старата си риторика, защо? :)
Като гледам коментарите и настроенията във форума излиза, че всички освен 2-ма и 1-ин пасивен, който наблюдава форума зад пердето - пансионер на гаубица ;), са КОМУНИСТИ! :D
Най-големия комунист съм бил аз. :)
Ами като се има предвид начинът ми на живот - да, той много прилича на комунизъм. "На всекиму според възможностите, за всекиму според потребностите". Аз имам потребност да чеша пъпа, докато други имат възможност и ходят с оловните обувки - кой както я нареди. :)
Пенсионера и той голям капиталист го раздаваше, всеки който му се виждаше проруски настроен наричаше комунист - един български генерал примерно, а той самия също бивш военен, предполагам фатмак ;), се има за капиталист представете си на държавна заплата и понеже мрази руснаците, а обичал Мерцедесите, самозабравил се - взел пенсия като оператор на руска гаубица, тая гаубица му осигурила препитанието пожизнено, не немския Мерцедес. И понеже му го рекнах фочите, няма очи да застане и да се защити сега от моите основателни нападки.
Ела и си защити пенсията - пенсионере. Не се крий зад пердето, знаем кой си.
Като си говорил глупости, поеми отговорност. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия