Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Е как да не може:
та това е политика и основна евроатлантическа ценност. Нали затова ни натискат за Истанбулската конвенция.
Да не би гей-парадите да са нормални? Да не би това да дават във всеки филм гейове, да е нормално?
Тази чума - либерализма иска да направи така, че нормалното да стане ненормално, а ненормалното нормално!
Скоро ще ви дам да видите още един вид "нормалници".
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 12:06:26 pm ---Едно е да ти откажат виза, друго е да те тикнат в затвора за 20 години с измислено обвинение в шпионаж...
--- Край на цитат ---
Кехая,
не знам как "Козяк-16" са пропуснали такъв ценен кадър като теб!
Нито ти, нито GMG казвате нещо за най-новата демократична американска престъпност. Не стига, че нямат магазини за храна, а супер-хипер-гига маркети, ами заради кражбите (най-най-ненаказуеми), като ти затворят маркета, нормалният и ненормалният ще търсят храна праз 9 земи в 10-та. А, ако и бензина хвръкне нагоре, негърските бунтове ще ви се видят безобидно шоу:
«Избрали клоунов - готовьтесь к цирку»: в США закрывают 4 магазина Walmart из-за чернокожих мародёров
Источник: https://m.fishki.net/4404184-izbrali-klounov---gotovytesy-k-cirku-v-ssha-zakryvajut-chety.html
Видео:
https://cdn.fishki.net/upload/post/2023/04/19/4404184/a3afae5391279628464b32482b6f9cbb.mp4
https://cdn.fishki.net/upload/post/2023/04/19/4404184/9aa43e932048b48aeef414c38478960f.mp4
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 01:58:36 pm ---Е как да не може:
та това е политика и основна евроатлантическа ценност. Нали затова ни натискат за Истанбулската конвенция.
Да не би гей-парадите да са нормални? Да не би това да дават във всеки филм гейове, да е нормално?
Тази чума - либерализма иска да направи така, че нормалното да стане ненормално, а ненормалното нормално!
Скоро ще ви дам да видите още един вид "нормалници".
--- Край на цитат ---
Аз пак питам - какво общо има това с отказа на визи за руските журналисти? Или просто ще си сервираме претоплените манджи? Знаеш, че и аз имам достатъчно - и видеа, и снимки, и статии...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 02:18:56 pm ---Аз пак питам - какво общо има това с отказа на визи за руските журналисти? Или просто ще си сервираме претоплените манджи? Знаеш, че и аз имам достатъчно - и видеа, и снимки, и статии...
--- Край на цитат ---
Срам ли те хвана от неолибералната откачалка? :D
Нямало общо, как да няма общо - всичко това му викат демокрация и го облицоват под названието евроатлантически ценности.
Представяш ли си какви хора и ценности защитаваш?
Ама чакай, още нищо не си видял. Тепърва ще има да показвам това, което крият официалните медии.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 02:23:04 pm ---Срам ли те хвана от неолибералната откачалка? :D
Нямало общо, как да няма общо - всичко това му викат демокрация и го облицоват под названието евроатлантически ценности.
--- Край на цитат ---
Да, младежо, ще защитавам дори и тая откачалка, защото това е най-голямата ценнст - да си СВОБОДЕН. Ако те кефи да носиш розова поличка на 60 години - прави го, защото си СВОБОДЕН. Личен избор, свобода. Да пътуваш, да не работиш, да си обратен, да си смешен, да си какъвто искаш.
А на теб явно стремежа е Северна Корея - там дори и прическата се спуска по подобие на тази на другаря Ун.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия