Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (79/919) > >>

Аtos:
Съжалявам, че се налага да пиша не по темата, а в качеството на..."звероукротител"!

Като обикновен член на форума, често съм спорил, запъвал съм се, признавал съм свои грешки, наддумвал съм се с опоненти...понякога съм бил прав, друг път - не...
НО!!!
 Когато съм грешал, ВИНАГИ съм си признавал!
Опитайте и вие, не е страшно! По-страшно е егото да управлява човек - т.е. дори, когато вижда, че не е прав, да си "мре на ината"!

Когато обаче гледам през погледа на модератор, не мога да си позволя в никакъв случай лични пристрастия!!! Ама...кой ми бил симпатичен и кой - не? Кой можел да запоява или да лепи плочки, кой можел да изпие два литра ракия или да опъне 5 пъти жена си за една нощ... Това няма никакво значение! Важно е каква мисъл изказва (дали изобщо има такава) и на какво се базира!

Конкретно - Юлиан, ЕДМ, Динев, дори и Бат Ванко...има и много други.
Хора, тук не е трибуна за самодоказване!
Давам пример - ЕДМ показа на Юлиан качествена изработка, но...защо тази жлъч и надменност? Защо и кому е нужно това "натриване на носа" ?
Юлиан пък, от своя страна, вместо да признае достойнствата и уменията и да благодари за съветите, просто сменя плочата?
Това е само един пример от многото, да не задълбаваме в конкретиката.

Не съм тук, за да бъда психотерапевт, разберете го!

Всеки има право на лично мнение! Всеки може да застане зад мнението на съфорумец, ако съвпада с неговото лично! Тук частните разговори се водят на лични съобщения! Всичко останало е...ФУРУМ (ПАЗАР). Затова сме ФОРУМ!

Обаче!!!

Изобщо не толерирам личностните нападки! Престанете, бе, хора!!! Толкова ли е трудно да се абстрахирате от личността, която пише даден пост, а вместо това да акцентирате върху изложената МИСЪЛ???

EDM electronics:
САЩ отказаха да дадат визи на руски журналисти при участието на Лавров в председателствено заседание на ООН.

Това показва още по-ясно какво представлява американската демокрация - цензура, ограничаване на права, запушване на уста. Да оставим на страна политическия инженеринг с изборите. Те така ги нагласяват, както комунистите навремето не са правили избори между БКП и ОФ.

Но не с това се изчерпват чудесата на тяхната демокрация. Да не забравяме как заради казани истини за нарушение на закона от страна на държавни служби и съответните им лица, беше преследван с бутафорни обвинения Джулиан Асандж. Превърнаха човека в старец от тяхната демокрация. За Едуард Стоудан пък да не говорим. Човека са принуди да избяга от САЩ, защото беше отвратен от чудовищните неща които вършат със света.

krasiаs,
къде си, какво мислиш по този въпрос, знам че ти си голям фен на западната цивилизация и демокрация?  :) Да не те хвана срам заради тях?  :D
Ты чувствуеш куда катистся мир и что будеть завтра?  :D
У тебя есть шестое чувство будиста, есть екстрасензорность и интуиция?  :D

Ето тук долу може да видите един специално подбран интересен клип, докъде са стигнали т.н. евроатлантически ценности:

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 24, 2023, 09:17:04 am ---САЩ отказаха да дадат визи на руски журналисти при участието на Лавров в председателствено заседание на ООН.

--- Край на цитат ---

Което е в отговор на какво?

Едно е да ти откажат виза, друго е да те тикнат в затвора за 20 години с измислено обвинение в шпионаж, ще се съгласиш: https://www.svobodnaevropa.bg/a/32369028.html

А това що не го споменаваш: https://www.svobodnaevropa.bg/a/32367124.html

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Април 24, 2023, 12:06:26 pm ---Което е в отговор на какво?

Едно е да ти откажат виза, друго е да те тикнат в затвора за 20 години с измислено обвинение в шпионаж, ще се съгласиш: https://www.svobodnaevropa.bg/a/32369028.html

А това що не го споменаваш: https://www.svobodnaevropa.bg/a/32367124.html

--- Край на цитат ---

Това ми прилича на следното:
Оправдание на тоталитарно отношение с извинение - вижте ги те какви ги вършат. Това не може да бъде оправдание, защото всеки случай е отделен.
Джулиан Асандж знаеш ли откога е задържан? Та той се криеше по целия свят, защото го заплашваха с дело за държавна измяна. Сега руснаците пак били виновни.

А как преследваха Едуард Сноудан и още го плашат. Добре, че беше Русия, да му даде убежище, иначе тоя човек щяха да го убият в затвора, както убиха Милошевич, който съда оправда.
Ей на това му викат демокрация...

Руснаците ли направиха либералите педали? Те ли ви го набутаха насила?  :D

Ти видя ли в клипа който горе съм закачил, тоя либерал с полата е на твоите години 60 г., видя ли го тоя красавец какъв демократ е?  ;D
Видя ли как смуче биберона?  :D
Хахаха....  ;D

juliang:
Аз ти отговарям защо не са дали визи на руските журналисти. А ти се опитваш да сервираш претоплени манджи на фона на новина от преди два дена. И к'во общо имат гейовете или оня с розовата поличка с това, че не са дадени визи на руски журналисти?

Кой съд оправда Милошевич? Същия тоя, дет издаде заповед за арест на Путин ли? Вземи се определи най-накрая - тоя съд съд ли е или не е.

За откачалката в клипа - по света има достатъчно откачени хора.

И да - всеки случай е отделен. И от тази, и от другата страна на барикадата. Не можеш заради един Асанж и един Сноудън да генерализираш целия западен свят. Както аз се опитвам да не генерализирам цяла Русия заради "Два слова".

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия